E-boek
Nederlands
Charlaine Harris, True Blood 1 Date met de dood

Sookie Stackhouse is een serveerster met een speciale gave ze kan gedachten lezen wat soms heel vermoeiend is en soms heel erg van pas komt. Alleen bij Bill Compton, de nieuwkomer in het dorp op wie ze halsoverkop verliefd wordt, wil het niet lukken, terwijl ze juist over hém meer te weten zou willen komen. Ook al omdat hij er een griez
Titel
Date met de dood
Auteur
Charlaine Harris
Vertaler
Emmy Van Beest
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Editie
2
Uitgever
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2011
ISBN
9789024538379
CloudLibrary
3hwrs89

Over Charlaine Harris

Charlaine Harris (Tunica, 25 november 1951) is een auteur van thrillers. Ze groeide op in de delta van de Mississippi. Oorspronkelijk schreef ze vooral gedichten: over geesten en nadien over tienerangsten. Toen ze naar Rhodes College in Memphis (Tennessee) ging, schreef ze toneelstukken. Enkele jaren later begon ze boeken te schrijven in het zogenaamde urban fantasy-genre.

Ze schreef twee series: Sookie Stackhouse (verfilmd als de HBO-serie True Blood) en Harper Connelly.

Bibliografie

Aurora Teagarden

  • Real Murders (1990)
  • A Bone to Pick (1992)
  • Three Bedrooms, One Corpse (1994)
  • The Julius House (1995)
  • Dead Over Heals (1996)
  • A Fool and His Honey (1999)
  • Last Scene Alive (2002)
  • Poppy Done to Death (2003)
  • All The Little LiarsLees verder op Wikipedia

Suggesties