Titel
My life in ruins
Regisseur
Donald Petrie
Componist
David Newman 1954- (US I)
Acteur
Nia Vardalos Richard Dreyfuss
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, 2009
1 dvd-video
Oorspr. opname
2008
Speelduur
ca. 95 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
5051888040447

Over Donald Petrie

CC BY 2.0 - Foto van/door Canadian Film Centre / Jesse Grant

Donald Petrie (New York, 2 april 1954) is een Amerikaans regisseur, acteur en producer.

Filmografie

Regisseur

  • My Life in Ruins (2009)
  • Just My Luck (2006)
  • Welcome to Mooseport (2004)
  • How to Lose a Guy in 10 Days (2003)
  • Miss Congeniality (2000)
  • Opposite Sex (2000)
  • My Favorite Martian (1999)
  • Snoops (1 episode, 1999)
  • Players (1997)
  • The Associate (1996)
  • Chicago Hope (1995)
  • Richie Rich (1994)
  • The Favor (1994)
  • Grumpy Old Men (1993)
  • Country Estates (1993)
  • Picket Fences (1992)
  • Turner & Hooch (1990)
  • Opportunity Knocks (1990)
  • Men (1989)
  • The Equalizer (1985-1988)
  • Mystic Pizza (1988)
  • The Oldest Rookie (1987)
  • L.A. Law (1986-1987)
  • CBS Schoolbreak Special (1986)
  • Amazing Stories (1985)Lees verder op Wikipedia