Dvd
Engels

The constant gardener

Fernando Meirelles (regisseur), Alberto Iglesias (componist), Jeffrey Caine (scenarist)

The constant gardener

Fernando Meirelles (regisseur), Alberto Iglesias (componist), Jeffrey Caine (scenarist)
Titel
The constant gardener
Regisseur
Fernando Meirelles
Componist
Alberto Iglesias 1955-
Scenarist
Jeffrey Caine
Acteur
Ralph Fiennes Rachel Weisz
Naar het werk van
John Le Carré
Taal
Engels
Uitgever
A-Film, 2006
1 dvd-video
Oorspr. opname
2005
Speelduur
123 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8716777056219
mooov

Over Fernando Meirelles

CC BY 3.0 br - Foto van/door TV Brasil

Fernando Meirelles (São Paulo, 9 november 1955) is een Braziliaans filmregisseur.

Meirelles werd genomineerd voor een Academy Award voor beste regisseur in 2004 voor zijn film Cidade de Deus.

Filmografie

  • The Two Popes, 2019
  • 360, 2011
  • Blindness, 2008
  • The Constant Gardener, 2005
  • Cidade dos Homens, 2003
  • Cidade de Deus, 2002
  • Golden Gate (Palace II)
  • Maids, 2001
  • Brava Gente, 2000
  • The Nutty Boy 2, 1998
  • Olhar Eletrônico, 1986
Lees verder op Wikipedia

Suggesties

Publicaties over dit werk in de bibliotheek