Taal
Nederlands
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, 2014
1 dvd-video
Oorspr. opname
2014
Speelduur
116 min.
Aantekening
Vlaams gesproken Ondertiteling: Nederlands, Frans
EAN
8712609646177

Over Geoffrey Enthoven

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Rastrojo (DES)

Geoffrey Enthoven is een Vlaams filmregisseur en producent bij Fobic Films.

Filmografie als regisseur

  • Unseen / Invisible (televisieserie 2020)
  • Auwch 3 (televisieserie 2019)
  • Auwch 2 (televisieserie 2017)
  • Auwch 1 (televisieserie 2016)
  • Broer (2016)
  • Voor wat hoort wat (televisieserie, 2015)
  • Halfweg (2014)
  • Hasta la vista (2011)
  • Tegen de sterren op (televisieserie 2010)
  • Dag en Nacht (televisieserie, 2010)
  • Meisjes (2009)
  • Happy Together (2008)
  • Sara (televisieserie 2007)
  • Vidange Perdue (2006)
  • Wittekerke (televisieserie 2006)
  • Les Enfants de l'amour (2002)
  • De Aanspreker (1999)

Onderscheidingen

Voor Les Enfants de l'amour kreeg hij de publieksprijs in 2002 op het Internationaal filmfestival van Vlaanderen-Gent. Vida…Lees verder op Wikipedia