Holly en Eric hebben een hekel aan elkaar, maar moeten samenwerken wanneer ze de voogdij krijgen over de baby van een bevriend echtpaar dat verongelukt is
Onderwerp
Pleeggezinnen
Titel
Life as we know it
Regisseur
Greg Berlanti
Componist
Blake Neely
Acteur
Katherine Heigl Josh Duhamel
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, 2011
1 dvd-video
Oorspr. opname
2010
Speelduur
109 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888073759

Besprekingen

Een romantische komedie uit 2010 van Greg Berlanti (Everwood) met in de hoofdrollen Katherine Heigl (27 dresses) en Josh Duhamel (Turistas). Holly en Eric hebben na een mislukt afspraakje een hekel aan elkaar, maar ontmoeten elkaar soms bij gezamenlijke vrienden. Wanneer dit echtpaar verongelukt, blijkt dat ze de voogdij hebben gekregen over hun eenjarige baby. Noodgedwongen leven ze onder één dak en moeten samenwerken om de baby te verzorgen. André Waardenburg (NRC 13-10-'10) ziet een ongeïnspireerd en voorspelbaar verhaal, maar Pauline Kleijer (Cinema.nl) geeft 3 (van 5) sterren en schrijft: '(...) De tragedie in het hart van Life as We Know It valt eigenlijk niet te rijmen met alle oppervlakkige liefdesverwikkelingen die erop volgen. Dat de filmmakers daarmee wegkomen, komt door het slimme, redelijk geestige scenario en het goede spel van Heigl en Duhamel.' Met enkele extra scènes.

Over Greg Berlanti

CC BY 2.0 - Foto van/door Genevieve

Greg Berlanti (Rye (New York), 24 mei 1972) is een Amerikaanse televisieschrijver, producent en filmregisseur.

Persoonlijk leven

Berlanti is geboren in Rye. Zijn ouders zijn Barbara Moller Berlanti en Eugene Berlanti. Greg Berlanti heeft één zus, Dina. Hij beschreef zijn leven in een interview met Entertainment Weekly. Berlanti heeft een relatie met de Amerikaanse voormalig voetballer Robbie Rogers. Het koppel huwde in december 2017 en hebben sinds 18 februari 2016 samen een zoon.

Filmografie

Schrijver

  • The Broken Hearts Club (2000)
  • Jack & Bobby (2004)
  • Everwood (2002–2006)
  • Eli Stone (2007)
  • Brothers & Sisters (2006–2007)
  • No Ordinary Family (2010)
  • Green Lantern (2011)

ProducentLees verder op Wikipedia

Suggesties