Boek
Nederlands

Hoelang gaat papa nog gestorven zijn?

Hannelore Bedert (auteur), Randall Casaer (illustrator)
Impressies van een moeder met twee jonge kinderen na de dood van hun vader.
Titel
Hoelang gaat papa nog gestorven zijn?
Auteur
Hannelore Bedert
Illustrator
Randall Casaer
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Manteau, 2020
93 p. : ill.
ISBN
9789022337752 (hardback)

Besprekingen

Nadat in februari 2019 haar man op amper veertigjarige leeftijd overleed, bleef singer-songwriter en auteur Hannelore Bedert alleen achter met twee vrij jonge kinderen. Dit met stemmige, fraaie tekeningen geïllustreerde boek bundelt haar ontwapenende impressies uit de maanden daarna. Ze geven een ingetogen en daardoor juist heel sprekend beeld van hoe een moeder en de kinderen met elkaar omgaan en met de plotselinge dood van de echtgenoot en hun papa. De tekeningen in dit mooie boek met harde cover zijn van Randall Casaer.

Over Hannelore Bedert

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Nhu Kim Pham

Hannelore Bedert (Deerlijk, 20 maart 1984) is een Belgische zangeres en romancière.

Levensloop

Bedert studeerde Kleinkunst aan het Herman Teirlinck Instituut, waar ze in juni 2007 afstudeerde. Voor en tijdens haar studies zong ze in het Engels bij de groep Rheen. In 2007 won ze de Nekka-wedstrijd met solo Nederlandstalige nummers. Op 18 en 19 april 2008 trad ze samen met onder anderen Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, Ramses Shaffy en Hugo Matthysen op tijdens Nekka-nacht in het Sportpaleis. Op De hemel in het klad, het derde album van Bart Peeters, is Zonder woorden te horen, dat daar live werd opgenomen.

Op 19 september 2008 verscheen haar Nederlandstalig debuutalbum Wat als. Raymond van het Groenewoud figureert als achtergrondzanger in Imaginaire, het zesde nummer. Bij de Music Industry Awards 2009 werd Bedert genomineerd in de categorie Doorbraak en in de categorie Nederland…Lees verder op Wikipedia