Boek
Nederlands

Gardameer

Henk Filippo (auteur)
+1
Gardameer
×
Gardameer Gardameer
In de reeks:
Wandelingen, Fietstochten en Autoroutes. Op een actieve manier de leukste plekjes ontdekken kan met deze ANWB Actief gids.

ANWB Actief is dé reisgids voor actieve vakantiegangers. De gids is bedoeld voor reizigers die naar het Gardameer op vakantie gaan en ter plekke een aantal dagtochten willen maken om de omgeving te verkennen. Dat kan met deze gidsen per fiets, te voet of met de auto
Extra onderwerp
reisgidsen, Italië ; reisgidsen
Titel
Gardameer
Auteur
Henk Filippo
Taal
Nederlands
Editie
6de, geheel herziene dr.
Uitgever
Den Haag: ANWB, 2014
147 p. : ill.
ISBN
9789018037550 (paperback)

Besprekingen

Een gidsje over het door Nederlanders drukbezochte gebied rond het Gardameer. Voorin korte tips voor bezienswaardigheden en een inleiding over de typische kenmerken van het gebied. De hoofdmoot bestaat uit beschrijvingen van zeventien wandeltochten, vier fietstochten, een stadswandeling (Verona) en acht autotochten. Ze zijn redelijk gedetailleerd beschreven, ieder met een duidelijk kaartje, en veelal met kleurenfoto. Aan de tochten gaan plaatsbeschrijvingen vooraf. Zoals gebruikelijk in deze ANWB-reeks wordt de gids afgesloten met een ABC met praktische toeristische gegevens en een register. Een overzichtskaart en gedetailleerde kaartjes bij elke dagtocht evenals verscheidene kleurenfoto's completeren deze kleine gids voor een actieve vakantie. Een handig en goed uitgevoerd gidsje met afzonderlijke kleuren voor de diverse hoofdstukken. Van de site van de ANWB kunnen gratis bijbehorende gps-tracks en informatie voor de autonavigatie worden gedownload. Kleine druk.