Daisy
Nederlands

Vermoord naakt

J.D. Robb (auteur), Maria Eeckhout (verteller)
De New Yorkse inspecteur Eve Dallas doet onderzoek naar de moord op de kleindochter van een senator, die als exclusieve callgirl werkzaam was.
Extra onderwerp
luisterboeken
Titel
Vermoord naakt
Auteur
J.D. Robb
Verteller
Maria Eeckhout  (inlezer)
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Naked in death
Editie
1
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2014
1 cd
Speelduur
12:51
Oorspr. uitgever
Boekerij
Aantekening
J.D. Robb is een pseudoniem van Nora Roberts Stem: Vrouw Vlaamse stem

Andere formaten:

Besprekingen

Eerste deel van een omvangrijke reeks politieromans over de New Yorkse inspecteur Eve Dallas, die de Amerikaanse bestsellerauteur Nora Roberts onder pseudoniem schreef. In dit deel doet Eve onderzoek naar de moord op een exclusieve callgirl, die tevens de kleindochter is van een Amerikaanse senator. Ze is de eerste in een reeks. Eve kan niet voorkomen dat er nog twee vrouwen, eveneens werkzaam in de prostitutie, op dezelfde wijze vermoord worden. Hoofdverdachte is de Ierse miljardair Roarke, die verliefd wordt op Eve. Eve gelooft in zijn onschuld, maar de relatie brengt Eve’s baan in gevaar, totdat ze op het goede spoor komt. Vlot geschreven verhaal met veel dialoog. Bevat een flinke dosis seks, en een beschrijving van gruwelijke moorden. Het speelt zich af in de toekomst halverwege de 21e eeuw. Het futuristische aspect wordt gekenmerkt door geloofwaardige bijzondere elektronische en digitale elementen. De couleur locale is prima beschreven, de personages zijn echter maar matig uitgew…Lees verder

Over J.D. Robb

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bestseller 60

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)