Boek
Nederlands

Vermoorde liefde

J.D. Robb (auteur)
+1
Vermoorde liefde
×
Vermoorde liefde Vermoorde liefde

Vermoorde liefde

In de reeks:
Genre:
Inspecteur Eve Dallas moet een als kerstman verklede seriemoordenaar zien te vinden. De enige link tussen de slachtoffers lijkt een relatiebemiddelingsbureau te zijn.
Titel
Vermoorde liefde
Auteur
J.D. Robb
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Holiday in death
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, 2015
362 p. : ill.
Aantekening
J.D. Robb is een pseudoniem van Nora Roberts
ISBN
9789022572993 (paperback)

Besprekingen

Zevende, zelfstandig te lezen deel ('Holiday In Death', 1998) uit de 'In Death'-serie van J.D. Robb (pseudoniem Nora Roberts) over de New Yorkse politie-inspecteur Eve Dallas. Het is Kerst 2058. Met een oud kerstlied als thema pleegt een seriemoordenaar, verkleed als Kerstman, moorden in New York. Het enige verband tussen slachtoffers lijkt een peperduur relatiebemiddelingsbureau te zijn. Maar er moet meer zijn om hem te kunnen pakken. Omdat Kerstmis steeds dichterbij komt, heeft Eve niet veel tijd om volgende slachtoffers te voorkomen. Gelukkig kan ze rekenen op de hulp van haar naaste collega's en van haar man Roarke. Romantische thriller met af en toe een vlaag humor, vooral in de dialogen. Het gebruikte tijdsbeeld (2058) is verrassend en geeft het verhaal een bijzondere sfeer zonder dat het al te vervreemdend aandoet. De hoofdkarakters zijn voldoende uitgewerkt, ze wekken nieuwsgierigheid op naar een vervolg maar ook naar eerdere verhalen. Goed opgebouwd en spannend plot. Website:…Lees verder

Over J.D. Robb

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bestseller 60

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)