Grote letter
Nederlands

Een vreemdeling op de Rijnsburghoeve

Karin Peters (auteur)

Een vreemdeling op de Rijnsburghoeve

In de reeks:
Het leven van Sary en haar vijftien jaar oudere man Gilles Rijnsburg verloopt comfortabel, tot vreemdeling Jules opduikt. Hij dringt zich steeds meer op aan Sary en dochter Emma. Waarom doet hij dat toch? Deze allerlaatste roman van Karin Peters (1938-2011) staat zoals we van haar gewend zijn bol van de mysterieuze avonturen.
Titel
Een vreemdeling op de Rijnsburghoeve
Auteur
Karin Peters
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Abcoude: Grote Letter Bibliotheek, 2013
325 p.
ISBN
9789036428712

Over Karin Peters

Karin Peters, pseudoniem van Catharina Johanna Pieterse-Kodde (Aagtekerke, 3 februari 1938 - Middelburg, 20 november 2011), was een Nederlands schrijfster van familieromans.

Sinds 1967 publiceerde ze 94 boeken waarvan er in totaal meer dan een miljoen exemplaren verkocht werden. In 2008 werd ze Koninklijk onderscheiden.

Privé

Peters trouwde in 1961 met Jo Pieterse. Het echtpaar kreeg een zoon en een dochter. Haar echtgenoot overleed in 2002.

Bibliografie

(jaartallen eerste druk -of herdruk- onder voorbehoud)

  • Een hart zoekt een haven (1967)
  • Frederike, wie ben je? (1970)
  • De drie van de overkant (1971)
  • Schaduw op de weg (1973), ook uitgebracht als Schaduw op mijn weg
  • Carmenchita (1974)
  • Leven begint met liefde (1974)
  • Lees verder op Wikipedia