E-boek
Nederlands

Ongewenst kind

Karin Peters (auteur)
De zakenreisjes van Eric naar Parijs blijken een heel andere achtergrond te hebben dan zijn vrouw Marline ooit had gedacht. Is hun huwelijk daartegen bestand? Eric van Zweeden reist regelmatig naar Parijs voor zaken. De laatste maanden is Eric echter veranderd en gedraagt hij zich afstandelijk. Marline vraagt zich af wat er is. Als hun dochter Lindy een ongeluk krijgt en Marline Eric dringend no
Titel
Ongewenst kind
Auteur
Karin Peters
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: VBK Media, 2012
ISBN
9789020532470
CloudLibrary
3hv7mr9

Andere formaten:

Over Karin Peters

Karin Peters, pseudoniem van Catharina Johanna Pieterse-Kodde (Aagtekerke, 3 februari 1938 - Middelburg, 20 november 2011), was een Nederlands schrijfster van familieromans.

Sinds 1967 publiceerde ze 94 boeken waarvan er in totaal meer dan een miljoen exemplaren verkocht werden. In 2008 werd ze Koninklijk onderscheiden.

Privé

Peters trouwde in 1961 met Jo Pieterse. Het echtpaar kreeg een zoon en een dochter. Haar echtgenoot overleed in 2002.

Bibliografie

(jaartallen eerste druk -of herdruk- onder voorbehoud)

  • Een hart zoekt een haven (1967)
  • Frederike, wie ben je? (1970)
  • De drie van de overkant (1971)
  • Schaduw op de weg (1973), ook uitgebracht als Schaduw op mijn weg
  • Carmenchita (1974)
  • Leven begint met liefde (1974)
  • Lees verder op Wikipedia