E-boek
Nederlands

Slechts een droom

Karin Peters (auteur)
Het is het begin van de 20e eeuw: de 21-jarige Wendeline weigert te trouwen met de man die haar ouders voor haar hebben gekozen. Om uit haar omgeving weg te komen, reageert ze op een advertentie van een man met twee kinderen die om een kindermeisje vraagt. Ze vertelt alleen haar vriendin Greetje van haar plannen en vertrekt in het geheim naar het afgelegen Limburgse heuvelland waar Francis Linders
Titel
Slechts een droom
Auteur
Karin Peters
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: VBK Media, 2015
ISBN
9789020534467
CloudLibrary
3hwb6z9

Over Karin Peters

Karin Peters, pseudoniem van Catharina Johanna Pieterse-Kodde (Aagtekerke, 3 februari 1938 - Middelburg, 20 november 2011), was een Nederlands schrijfster van familieromans.

Sinds 1967 publiceerde ze 94 boeken waarvan er in totaal meer dan een miljoen exemplaren verkocht werden. In 2008 werd ze Koninklijk onderscheiden.

Privé

Peters trouwde in 1961 met Jo Pieterse. Het echtpaar kreeg een zoon en een dochter. Haar echtgenoot overleed in 2002.

Bibliografie

(jaartallen eerste druk -of herdruk- onder voorbehoud)

  • Een hart zoekt een haven (1967)
  • Frederike, wie ben je? (1970)
  • De drie van de overkant (1971)
  • Schaduw op de weg (1973), ook uitgebracht als Schaduw op mijn weg
  • Carmenchita (1974)
  • Leven begint met liefde (1974)
  • Lees verder op Wikipedia