Strip
Nederlands

Te land, ter zee en in de vlucht!

Luc Vincent (scenarist), Ivan Adriaenssens (scenarist), Michaël Vincent (illustrator)
Luc Vincent - Ivan Adriaenssens - Micha Vincent
ORPHANIMO!!
Het huis op de kluit heeft het tv-journaal gehaald, maar eigenlijk tonen ze alleen maar Vallalkozo’s plannen. De verliefde miljardair biedt Alice een enorm bedrag voor het huis, maar ze blijft koppig elk bod weigeren.
Ondertussen wordt ze uitgenodigd voor een boottocht op zee, ter nagedachtenis van Jimjim. De kinderen blijv
Titel
Te land, ter zee en in de vlucht!
Scenarist
Luc Vincent Ivan Adriaenssens
Illustrator
Michaël Vincent
Taal
Nederlands
Uitgever
[Antwerpen]: Standaard, 2004
46 p. : ill.
ISBN
9789002216398 (paperback) 90-02-21639-4

Besprekingen

De strijd tussen Hari Vallakozo en Alice gaat onverminderd door. De betonboer die verliefd is geworden op de pronte dame gooit al zijn charmes in de strijd om zijn dubbel doel te bereiken: Alice voor zich winnen en haar huis in handen krijgen zodat zijn megabouwproject niet langer strandt op een stug verdedigd herenhuis dat bengelend aan rioolbuizen boven een gigantische bouwput zweeft. Liefde of geen liefde, Alice stuurt Hari terug naar af. Zijn bloementuil eindigt in de wieken van zijn helikopter, het aangeboden geldbedrag vliegt dezelfde richting uit. Niemand kan Alice omkopen en haar liefde voor Jimjim (dertig jaar geleden omgekomen tijdens een actie van milieuactivisten) blijft onaangetast. Hari wil weten wie die Jimjim is en stuurt zijn spion op pad. Die raakt echter niet voorbij de verdedigingslinie die de kinderen rond het huis hebben opgetrokken.

Hond Bruno heeft ook een dubbel doel: als butler Alice en de kinderen dienen en beschermen, als verliefde Romeo contact prob…Lees verder

Suggesties