Nadat Jane, de vrouw met de mysterieuze tatoeages, en FBI-agent Kurt met elkaar getrouwd zijn krijgen ze te maken met de dreiging van huurmoordenaars. Jane besluit daarom helemaal uit zicht te verdwijnen.
Onderwerp
Geheugenverlies
Titel
Blindspot. Season 3 / created by Martin Gero
Scenarist
Martin Gero
Acteur
Jaimie Alexander Sullivan Stapleton Rob Brown 1984- Audrey Esparza
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2019
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2017-2018
Speelduur
22 x 41 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden
EAN
5051888232460

Besprekingen

Seizoen 3 van een Amerikaanse misdaadserie van Martin Gero. In het eerste seizoen wordt op Times Square in een grote tas een jonge vrouw (Jaimie Alexander) gevonden, ze is naakt en geheel bedekt met tatoeages. Op haar rug staat de naam van FBI-agent Kurt Weller (Sullivan Stapleton). De FBI noemt de vrouw 'Jane Doe' en neemt haar op in een getuigenbeschermingsprogramma. Jane lijdt aan geheugenverlies, maar blijkt wel over een grote talenkennis en vechtkwaliteiten te beschikken. De FBI ontdekt dat elke tatoeage leidt naar een toekomstige misdaad. Ook wordt langzamerhand meer duidelijk over de achtergrond van Jane. In het derde seizoen zijn Jane en Kurt getrouwd en verlaten de FBI. Ze worden echter door huurmoordenaars aangevallen, die het op Jane voorzien hebben. Jane besluit te verdwijnen om haar man niet in gevaar te brengen. Enkele jaren later vindt Kurt haar terug, ze heeft een aantal nieuwe tatoeages. Hun oude vijand Roman Briggs (Luke Mitchell ) ontvoert hun voormalige FBI-collega…Lees verder

Over Martin Gero

Martin Gero (Zwitserland, 1977) is een Canadese scenarioschrijver en producent voor Stargate Atlantis en maker van de tv-serie Blindspot.

Gero werd geboren in Zwitserland, maar spendeerde een groot gedeelte van zijn jeugd in Ottawa, Ontario. Hij ging naar Canterbury High School for Dramatic Arts en naar Ryerson University in Toronto, waar hij in zijn laatste jaar stopte met de opleiding. Hij schreef en regisseerde Young People Fucking, een favoriet bij het Toronto International Film Festival in het onderdeel romantische komedie. Verder is hij uitvoerend producent van Stargate Universe, Stargate Atlantis en Stargate SG-1.

Filmografie

  • Blindspot
  • Stargate Universe
  • Stargate: Atlantis
  • Stargate SG-1

Externe link