E-boek
Nederlands

Poppenspel

Mo Hayder (auteur), Yolande Ligterink (vertaler)
Terwijl hij op zoek is naar het lichaam van een vermiste vrouw, wordt rechercheur Jack Caffery benaderd door AJ, psychiatrisch verpleger op de beveiligde krankzinnigenafdeling van Beechway. Een serie gruwelijke incidenten heeft de hysterie in Beechway tot een hoogtepunt gedreven. AJ heeft Caffery nodig om de rust te herstellen.
Titel
Poppenspel
Auteur
Mo Hayder
Vertaler
Yolande Ligterink
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Editie
1
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij, 2013
ISBN
9789024560639
CloudLibrary
3hwrqr9

Over Mo Hayder

Mo Hayder (Londen, 1962) is een Britse schrijfster van thrillers. Haar boeken worden gekenmerkt door een fascinatie voor gruweldaden. Zij woont met haar partner in Bath.

The Treatment uit 2001 werd in 2014 door Hans Herbots bewerkt tot de langspeelfilm De Behandeling met Geert Van Rampelberg in de hoofdrol als Nick Cafmeyer.

Bibliografie

Met Jack Caffery

  • Birdman (2000) (Vogelman)
  • The Treatment (2001) (De behandeling)
  • Ritual (2008) (Ritueel)
  • Skin (2009) (Huid)
  • Gone (2010) (Diep)
  • Poppet (2013) (Poppenspel)
  • Wolf (2014) (Wolf)

Op zichzelf staande boeken

  • Tokyo (2004), ook gepubliceerd als The Devil of Nanking (2010)
  • Pig Island (2006) (Duivelswerk)
  • Hanging Hill (2011) (Rot)

Externe li…Lees verder op Wikipedia