Grote letter
Nederlands
Uit de Theems wordt het lijk van een man gevist. Hij is onherkenbaar, want hij heeft al een tijd in het water gelegen. Zijn keel is doorgesneden.
Het enige aanknopingspunt is het polsbandje van een ziekenhuis dat hij draagt, met daarop de naam frieda klein. Algauw blijkt dat psychotherapeute Frieda Klein een zeer persoonlijke band met het slachtoffer had en wordt ze als de belangrijkste verd
Titel
Denken aan vrijdag
Auteur
Nicci French
Vertaler
Caecile De Hoog Noor Koch
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Friday on my mind
Uitgever
Zoetermeer: Uitgeverij XL, 2015
475 p.
ISBN
9789046311684 (hardback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Over Nicci French

CC BY 2.0 - Foto van/door Sebastiaan ter Burg from Utrecht, The Netherlands

Nicci French is het pseudoniem van het schrijversechtpaar Nicci Gerrard en Sean French, die samen psychologische thrillers schrijven. Ze trouwden in 1990 en hebben samen twee kinderen. Gerrard heeft ook nog twee kinderen uit haar eerste huwelijk.

Biografieën

Nicci Gerrard

Nicci Gerrard (10 juni 1958) groeide op in Worcestershire en studeerde Engelse literatuur aan de Universiteit van Oxford. Ze heeft les gegeven in Los Angeles en Londen, begon een tijdschrift voor vrouwen en werd freelance journalist. Ze trouwde en kreeg twee kinderen, maar dit huwelijk hield geen stand. Toen ze weer vrijgezel was, ontmoette ze Sean French. Ze ontmoette hem toen ze werkte voor de New Statesman.

Sean French

Sean French (28 mei 1959) werd geboren in Bristol en studeerde ook Engelse literatuur aan de Univ…Lees verder op Wikipedia

Suggesties