Een jong gezin krijgt slapeloze nachten van de nieuwe buren: een studentencorps.
Extra onderwerp
eenzaamheid
Titel
Bad neighbours
Regisseur
Nicholas Stoller
Componist
Michael Andrews
Acteur
Seth Rogen Zac Efron 1987- Rose Byrne
Uniforme titel
Neighbors
Taal
Engels
Uitgever
Universal, 2014
1 dvd-video
Speelduur
ca. 93 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Turks, audiodescriptie in het Engels Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Duits, Arabisch, Deens, Fins, IJslands, Noors, Portugees, Zweeds, Turks
EAN
5050582978377

Besprekingen

Amerikaanse speelfilm uit 2014 van regisseur Nicholas Stoller (The Muppets), met Seth Rogen (This is the end, Pineapple Express), Rose Byrne (X-Men: First Class, Damages) en Zac Efron (High School Musical). Mac (Rogen) en Kelly Radner (Byrne) die samen met hun dochtertje Stella in een rustige buurt met veel gezinnen wonen, krijgen een groep studenten als buur. Het is gedaan met de rust en de strijd begint. Ab Zagt (Algemeen Dagblad, 8-5-’14) geeft 3 sterren: ‘(…) Hoewel Bad Neighbours niet in de buurt komt van een klassieker als Animal House uit 1978 (met John Belushi in een legendarische rol), biedt ook deze partykomedie veel memorabele uitspattingen vol drugs, drank en seks.’ Clark Douglas (dvdverdict.com, 30-9-’14): ‘(…) Hilarious and sneakily smart, Neighbours is one of 2014's most entertaining comedies.’

Over Nicholas Stoller

Nicholas Stoller (Londen, 19 maart 1976) is een Brits-Amerikaans filmregisseur en scenarioschrijver. Stoller verwierf bekendheid als de regisseur van de komedie Forgetting Sarah Marshall en de sequel Get Him to the Greek.

Hij is de scenarist van Yes Man uit 2008. Hij schreef samen met Jason Segel het scenario voor The Muppets uit 2011, en samen met regisseur James Bobin het scenario voor de vervolgfilm Muppets Most Wanted uit 2014.

Samen met Jason Segel schreef hij ook het script voor The Five-Year Engagement, een film die hij vervolgens ook regisseerde en waarin Segel de hoofdrol op zich nam. In respectievelijk 2014 en 2016 was hij de regisseur van Bad Neighbours en Bad Neighbours 2: Sorosity Rising.

Filmografie

als regisseur