Dvd
Engels
Een gefortuneerde excentrieke weduwe opent tijdens WO II een Londense theaterzaal om er non-stop revues op te laten voeren. Wanneer concurrenten de formule imiteren suggereert Laura Henderson aan impresario Vivian Van Damm om met volledig naakte musicalacteurs onnavolgbaar te worden. Alleen moet de Britse censuur overtuigd worden. Gelukkig is licentieverlener Lord Chamberlain een vriend van Mrs. H
Titel
Mrs. Henderson presents
Regisseur
Stephen Frears
Acteur
Judi Dench Bob Hoskins 1942-2014
Taal
Engels
Uitgever
A-Film, 2007
1 dvd-video
Oorspr. opname
2005
Speelduur
99 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8716777921357
mooov

Over Stephen Frears

CC-BY-SA-3.0 - Foto van/door Towpilot

Stephen Frears (Leicester, 20 juni 1941) is een Brits filmregisseur.

Filmografie

Films

  • Gumshoe (1971)
  • Bloody Kids (1979)
  • The Hit (1984)
  • My Beautiful Laundrette (1985)
  • Prick Up Your Ears (1987)
  • Mr Jolly Lives Next Door (1987)
  • Sammy and Rosie Get Laid (1987)
  • Dangerous Liaisons (1988)
  • The Grifters (1990)
  • Hero (1992)
  • The Snapper (1993)
  • Mary Reilly (1996)
  • The Van (1996)
  • The Hi-Lo Country (1998)
  • High Fidelity (2000)
  • Liam (2000)
  • Dirty Pretty Things (2002)
  • Mrs. Henderson Presents (2005)
  • The Queen (2006)
  • Chéri (2009)
  • Tamara Drewe (2010)
  • Lay the Favorite (2012)…Lees verder op Wikipedia

Suggesties