Boek
Nederlands

Infinitum : een Rani Diaz thriller

Sterre Carron (auteur)
+1
Infinitum : een Rani Diaz thriller
×
Infinitum : een Rani Diaz thriller Infinitum : een Rani Diaz thriller

Infinitum : een Rani Diaz thriller

In de reeks:
Rani Diaz; 14
Genre:
Inspecteur Rani Diaz van de Mechelse politie stuit op een muur van stilzwijgen wanneer een meisje verdwijnt.
Titel
Infinitum : een Rani Diaz thriller
Auteur
Sterre Carron
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Witsand Uitgevers, © 2020
341 p.
ISBN
9789492934512 (paperback)

Besprekingen

Hoofdinspecteur in Mechelen, Rani Diaz, en haar team staan voor een bijna onmogelijke opdracht als de zestienjarige Quinn spoorloos verdwijnt. Ze botsen tegen het stilzwijgen van de omgeving, zelfs van haar ouders Tess en Bernard Cartier en haar beide zusjes. Wat is het geheim dat het meisje bij zich droeg en waarom doet de familie zo geheimzinnig? Wat is de betekenis van die gevleugelde zandloper die Tess op de schommel in de tuin ontdekt? Heeft Quinn een fataal ongeluk gehad of is er meer aan de hand? Dan lijken ook beide zusjes Juta en Sil gevaar te lopen en volgt een race tegen de klok. Gaat het de speurders Rani en Bert lukken om de mysterieuze toedracht te achterhalen? Welke rol spelen de beide ouders van Quinn en waarom zit Rani’s nieuwe chef haar steeds zo dwars? Allemaal vragen waar de speurders een antwoord op moeten zien te vinden. In dit veertiende deel* van de Rani Diaz-serie, een psychologische thriller, weet schrijfster Sterre Carron geroutineerd de spanning sterk op te…Lees verder

Over Sterre Carron

Sterre Carron (Antwerpen, 1957), een pseudoniem, is een Vlaamse schrijfster van misdaadromans. Ze debuteerde als schrijfster in 2013 met Mara.

Carron had van in haar jeugd belangstelling voor criminologie maar belandde uiteindelijk in een opleiding tot vroedvrouw. Voor Artsen zonder Grenzen ging ze werken in Rwanda en toenmalig Zaïre. Ze keerde terug naar België waar ze een tijd in het Instituut voor Tropische Geneeskunde werkte. Haar detectives draaien rond Rani Diaz, een gevoelige maar humeurige politiehoofdinspecteur.

Bibliografie

Rani Diaz-serie

  1. Mara (2013 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  2. Tirtha (2014 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  3. Matsya (2014 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  4. Trifla (2015 - Witsand Uitgevers)
  5. Indigo (2015 - Witsand Uitgevers)
  6. Indra (2016 - Witsand Uitgevers)
  7. Gotcha! (…Lees verder op Wikipedia