Daisy
Nederlands

Het geheim van de zwarte pop

Thea Stilton (auteur), Griet Claus (verteller)
+1
Het geheim van de zwarte pop
×
Het geheim van de zwarte pop Het geheim van de zwarte pop
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Er is een waardevolle, zeldzame pop gestolen van een rijke verzamelaarster uit Japan. Ze roept de hulp in van de Thea Sisters. Terwijl ze proberen de pop terug te vinden en de daders te pakken te krijgen, belanden ze in een mysterie vol adembenemende momenten.
Titel
Het geheim van de zwarte pop
Auteur
Thea Stilton
Verteller
Griet Claus  (inlezer)
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Il mistero della bambola nera
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2010
1 cd
Speelduur
2:25
Oorspr. uitgever
Baeckens Books
Aantekening
Stem: Vrouw Vlaamse stem

Besprekingen

Er is een waardevolle, zeldzame pop gestolen van een rijke verzamelaarster uit Japan. Ze roept de hulp in van de Thea Sisters. Terwijl ze proberen de pop terug te vinden en de daders te pakken te krijgen, belanden ze in een mysterie vol adembenemende momenten. Zevende deel over de Thea Sisters*. De tekst is eenvoudig in korte zinnen met dialoog, maar het verrassende zit hem vooral in de manier waarop het avontuur wordt gebracht in een afwisselende lay-out en een grappige typografie: verschillende, gekleurde lettertypen dansen over de pagina's, terwijl allerlei extra's daar tussendoor zijn opgenomen. Zo wordt de lezer gevraagd mee te zoeken naar oplossingen, lijstjes in te vullen, recepten te maken, spelletjes en testjes te doen of nuttige informatie over Japan op te slaan. Land, volk, natuur en historie worden spelenderwijs behandeld. Vlotte, stripachtige tekeningen vullen daarbij alle bladzijden van het boek. Een populaire uitgave die meisjes zeker zal aanspreken. Voorlezen vanaf ca…Lees verder

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia

Suggesties