Announcement

Verlengd weekend Hemelvaart: de bib is gesloten van donderdag 13 tot en met zondag 16 mei.

De bibliotheek is open tijdens de gewone openingstijden. Maatregelen Covid-19: voor info: Klik hier

Opgelet: Catalogus: status van een werk: "Net binnen". ‘Net binnen’ betekent dat het exemplaar nog enkele dagen in quarantaine moet en daarna nog ontsmet moet worden voor het weer in circulatie komt. 

Reglementen: Klik hier.

Afhaalbib wordt voorbehouden voor personen die enkel gebruik maken van het afhaalsysteem en een pakket ophalen.  Het ophalen van een pakket combineren met een bibbezoek is niet mogelijk. 

Afhaalbib: aanvraagformulier. Klik hier

https://www.wielsbeke.be/sites/wielsbeke/files/2020-10/20201015_afhaalbib_update.pdf

 

 

 

Get started right away

Bib

Bibox: afhaaldienst

Materialen aanvragen

Inleverbus naast de ingang: update

De bibliotheek beschikt over een inleverbus. Leners kunnen de materialen die ze uitleenden in de bibliotheek inleveren via deze bus. De inleverbus is in principe 7d/7d; 24u/24u beschikbaar.

Let wel !! De registratie van de inlevering wordt door het personeel pas verwerkt tijdens de eerstvolgende dag waarop de bibliotheek geopend is.

Hou je terugbrengdatum nauwkeurig in het oog en hou hier zeker rekening mee!

vb. wat je op zaterdag in de bus steekt, wordt pas ingenomen en geregistreerd als inlevering op         maandagmiddag, enz.

-Kijk steeds goed na of alle materialen volledig zijn. Onvolledige materialen kunnen niet ingenomen worden.

-De uitleentermijn van de materialen die je nog in je bezit hebt, wordt niet automatisch verlengd.

-Te betalen vergoedingen blijven openstaan tot het volgende bibliotheekbezoek.

Activiteiten in Wielsbeke

Cursus of workshop

Workshop Bushcraft voor kinderen en ouders

When
zaterdag 29 mei 2021
Price
€ 60,0

Bushcraft is de kunst van het (over)leven in en met de natuur. Het is een breed pallet aan natuurvaardigheden met respect voor de natuur. Wil je leren hoe je vuur kan maken zonder aansteker of lucifer? Zin om samen een waar feestmaal klaar te maken op het kampvuur? Schrijf je in samen met je (groot)ouder en beleef en leer hoe je je thuis kan voelen in het bos. Avontuur verzekerd voor groot en ...

Tentoonstelling

Expo Blad Steen Inkt

When
Van 4 juni 2021 tot 27 juni 2021
Price
Free

4 kunstenaars, 4 kunstvormen - Assemblage, zeefdruk, collage, beelden. Vernissage op vrijdag 4 juni om 20u (onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen). Marc Dejonghe, °1949, Meulebeke Als getalenteerd graficus zijn de zeefdrukken van Marc een doordachte beeldweergave van filmstills. Poëtisch, gekenmerkt met heel eigen humor en vakmanschap. Met een grote gevoeligheid en scherp oog ...

Tentoonstelling

The Call of Nature Foto Tentoonstelling

When
Van 2 juli 2021 tot 29 augustus 2021
Price
Free

Graag nodig ik U uit voor een in België unieke tentoonstelling waarbij de natuur en het behoud van haar dieren centraal staan. Uit mijn collectie stel ik ± 35 beelden tentoon ( gaande van 40 cm breed tot 2 meter ) , vastgelegd gedurende 20 jaar fotografische reizen doorheen 6 continenten. Met mijn beelden neem ik de bezoeker mee op reis naar voor velen vaak onbekende oorden. - Ijsberen uit ...