DVD
Anglais

Once upon a time. Seizoen 6

Adam Horowitz (scénariste), Edward Kitsis (scénariste), Mark Isham (compositeur)
De sprookjesfiguren die vastzitten in het dorpje Storybrooke bereiden zich voor op de grote strijd tegen de duistere krachten. Als ze die winnen, zullen ze eindelijk 'lang en gelukkig' leven. Vanaf ca. 15 jaar.
Titre
Once upon a time. Seizoen 6 / created by Adam Horowitz and Edward Kitsis
Scénariste
Adam Horowitz Edward Kitsis
Compositeur
Mark Isham
Acteur
Ginnifer Goodwin Jennifer Morrison Lana Parrilla Robert Carlyle
Langue
Anglais
Éditeur
ABC Studios, © 2018
6 dvd-video's
Date d'enregistrement
2017
Durée
22 x ca. 41 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden Walt Disney productie
EAN
8717418510725

Commentaires

Seizoen 6 (2016-2017) van de ABC-televisieserie die werd bedacht en geschreven door Edward Kitsis en Adam Horowitz, die eerder al samenwerkten in ‘Lost’. In de hoofdrol Jennifer Morrison, bekend als dokter Cameron in de serie ‘House’. Een aantal sprookjesfiguren zit door de vloek van Sneeuwwitjes stiefmoeder Regina vast in 'onze realiteit' in het fictieve, maar aardse dorpje Storybrooke in de staat Maine. De meeste sprookjesfiguren zijn zich niet bewust van hun lot, maar de vloek kan gebroken worden door Emma Swan, de volwassen dochter van Sneeuwwitje en haar prins. Ze wordt geholpen door haar zoon Henry, die ze als baby afstond voor adoptie en die in het bezit is van een magisch sprookjesboek. In dit seizoen worden de bewoners van Storybrooke bedreigd door Evil Queen, de slechte helft van Regina en door Mr. Hyde, die is ontsnapt uit The Land of Untold Stories. De personages bereiden zich voor op de lang aangekondigde ‘Final battle’ tegen de duistere krachten, als ze deze strijd winne…Lire la suite

À propos de Adam Horowitz

CC BY-SA 3.0 - Image by Gage Skidmore

Adam Horowitz (né le 4 décembre 1971) est un scénariste et producteur américain, surtout connu pour son travail sur les séries télévisées américaines Lost : Les Disparus et Once Upon a Time.

Biographie

Filmographie

Télévision

  • 2001 : Felicity
  • 2000 – 2001 : Popular
  • 2002 - 2003 : Les Anges de la nuit
  • 2003 : Black Sash (épisode 1.04)
  • 2004 : La Vie comme elle est (épisode 1.08)
  • 2004 : Les Frères Scott (épisode 1.20)
  • 2005 - 2010 : Lost : Les Disparus
  • 2011 - 2018 : Once Upon a Time
  • 2013 - 2014 : Once Upon a Time in Wonderland
  • 2016 : Dead of Summer
En lire plus sur Wikipedia

Suggestions