Romantische komedie waarin Mary Fiore de meest romantische bruiloften tot in de puntjes verzorgt. Alles verloopt gladjes totdat ze verliefd wordt op een van de bruidegommen en haar vader haar koppelt aan een dommige Italiaanse jeugdvriend
Titre
The wedding planner / dir. by Adam Shankman ; written by Pamela Falk ... [et al.]
Directeur
Adam Shankman
Scénariste
Pamela Falk
Acteur
Jennifer Lopez 1969- Matthew McConaughey
Langue
Anglais
Éditeur
Indies Home Entertainment, 2001
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2001
Durée
100 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8714025100486

Commentaires

Romantische komedie uit 2000 van regisseur Adam Shankman. Met in de hoofdrol Jennifer Lopez als een prestigieuze bruiloftsplanner die de meest romantische bruiloften tot in de puntjes verzorgt. Alles verloopt gladjes totdat ze verliefd wordt op een van de bruidegommen (Matthew McConaughey) en haar vader haar koppelt aan een dommige Italiaanse jeugdvriend (Justin Chambers). De recensenten laten zich kritisch uit over de film. Ab Zagt (Algemeen Dagblad 15-3-2001): '(...) een formulefilm zonder enige originaliteit.' Dana Linssen (NRC 14-3-2001): 'Geloofwaardige chemie is er niet ontstaan tussen beide hoofdrolspelers (...).' Pauline Kleijer (Volkskrant 15-3-2001): 'De acterende zangeres heeft voldoende kwalitieiten om zelfs een flauwe komedie draaglijk te houden. Voor Lopez-fans is er dus geen vuiltje aan de lucht, maar The wedding planner biedt weinig extra's: het standaardverhaal wordt vlak uitgewerkt, de regie is fantasieloos, en de charmes van acteurs Matthew McConaughey en Justin Cha…Lire la suite

À propos de Adam Shankman

CC-BY-SA-3.0 - Image by Romina Espinosa

Adam Shankman est un réalisateur, acteur et producteur américain né le 27 novembre 1964 à Los Angeles (Californie, États-Unis). Il est un ami très proche du couple Sarah Michelle Gellar et Freddie Prinze Jr.. C'est d'ailleurs lui qui les a unis lors de leur mariage en 2002 au Mexique.

Filmographie

Comme réalisateur

  • 1998 : Cosmo's Tale
  • 2001 : Un mariage trop parfait (The Wedding Planner)
  • 2002 : Le Temps d'un automne (A Walk to Remember)
  • 2002 : Monk ("Monk") (série télévisée)
  • 2003 : Splitsville (TV)
  • 2003 : Bronx à Bel Air (Bringing Down the House)
  • 2005 : Baby-Sittor (The Pacifier)
  • 2005 : Treize à la…En lire plus sur Wikipedia