Tyler Hawkins, die de zelfmoord van zijn broer niet kan verwerken, maakt een puinhoop van zijn leven. Hij wordt verliefd op de dochter van de politieagent die hem hardhandig oppakte
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Home Video, 2010
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2010
Durée
ca. 108 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
5051888056424

Commentaires

Amerikaans romantisch drama uit 2010 van Allen Coulter, met Robert Pattinson (de vampier uit de Twilight reeks), Emilie de Ravin, Pierce Brosnan. Tyler Hawkins kan de zelfmoord van zijn broer niet verwerken en maakt een puinhoop van zijn leven. Wanneer hij op een avond uitgaat, raakt hij betrokken bij een vechtpartij waarbij hij hardhandig wordt opgepakt door een poltieagent. Om de agent terug te pakken, legt hij het aan met zijn aantrekkelijke dochter. Maar de twee worden tot hun oren verliefd op elkaar. Alleen moet Tyler nog vertellen waarom hij op haar viel... Peter de Bruijn (NRC 31-3-'10) geeft slechts 1 (van 5) ster: 'Pattinson kwijt zich redelijk van zijn taak, maar laat geen blijvende indruk achter.' Ook Ab Zagt (Algemeen Dagblad 1-4-'10) is niet enthousiast en geeft slechts 2 (van 5) sterren: 'Veel gedoe in een film die tamelijk onhandig in elkaar steekt en zwaar leunt op melodramatische effecten, zeker aan het slot.' Robert Nijman (Movie2movie,i) geeft echter 3 1/2 ster (van…Lire la suite

À propos de Allen Coulter

Allen Coulter est un réalisateur américain de série télévisée originaire du Texas. Il travaille à New York.

Filmographie

Cinéma

  • 2006 : Hollywoodland
  • 2010 : Remember Me

Télévision

  • 1989 : Monsters (2 épisodes : All in a Day's Work et The Face)
  • 1991 : Contretemps (Golden Years, 3 épisodes)
  • 1993 : X-Files (épisode L'Âme en peine)
  • 1996 : Millenium (3 épisodes : Attention chien méchant, Les Aliénés du diable et La Sirène)
  • 1998 : Sex and the City (9 épisodes)
  • 1999 : Les Soprano (12 épisodes)
  • 2001 : Six Feet Under (épisode Départs et rencontres)
  • 2005 : Rome (2 épisodes : Jeux …En lire plus sur Wikipedia

Suggestions