Een 40-jarige scenarioschrijfster valt voor een jongenman van 29
Titre
I could never be your woman
Directeur
Amy Heckerling
Acteur
Michelle Pfeiffer Paul Rudd
Langue
Anglais
Éditeur
Universal, 2008
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2007
Durée
ca. 95 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
5050582472103

Commentaires

Amerikaanse romantische komedie uit 2006 van Amy Heckerling, met Michelle Pfeiffer en Paul Rudd (40 Year old virgin, Knocked up). Rosie is een single moeder in Los Angeles. Zowel zakelijk als privé loopt haar leven niet helemaal zoals gewenst. Rosie maakt de tv-show 'You go girl', maar door tegenvallende kijkcijfers heeft ze een nieuwe personage nodig. Via audities wordt Adam gevonden. Deze jonge acteur steelt het hart van Rosie, die echter tien jaar ouder is. Rian van der Molen (Algemeen Dagblad 29-11-'07) geeft 3 (van 5) sterren: 'In alles ontwikkelt 'I could never be your woman' zich daarna voorspelbaar. De geliefden trekken elkaar aan en stoten elkaar af en een derde persoon gooit roet in het eten. (...) regelmatig terugkerende nostalgische momenten houden deze wat belegen komedie fris.' Arjen Dijkstra (Movie2movie,i): 'Rustig, geen grote conflicten, maar voelbaar menselijke dramaatjes, die leuk gebracht worden, met name door Paul Rudd, die de jonge lover speelt. Goeie vondsten va…Lire la suite

À propos de Amy Heckerling

Amy Heckerling est une réalisatrice, scénariste, productrice et actrice américaine née le 7 mai 1954 dans le Bronx dans l'État de New York aux États-Unis.

Biographie

Filmographie

comme réalisatrice

  • 1982 : Ça chauffe au lycée Ridgemont (Fast Times at Ridgemont High)
  • 1984 : Johnny le dangereux (Johnny Dangerously)
  • 1985 : Bonjour les vacances 2 (European Vacation)
  • 1986 : Fast Times (série télévisée)
  • 1989 : Allô maman, ici bébé ! (Look Who's Talking)
  • 1990 : Allô maman, c'est encore moi (Look Who's Talking Too)
  • 1995 : Clueless
  • 1996 : Clueless (série télévisé…En lire plus sur Wikipedia