Livre
Néerlandais

Ontdek Cyprus

Dans la série:
Vast onderdeel van elke Ontdek gids is 'de Favorieten', de lievelingsplekken van de auteur. En ook de 10 ontdekkingsreizen, waarmee de lezer zelf actief iets nieuws ontdekt, de bestemming zelf beleeft. Tevens een aantal essays met interessante achtergronden. Met deze gids in de hand ontdekt de lezer de bestemming op een nieuwe manier en wordt verrast met nieuwe informatie.
Titre
Ontdek Cyprus
Auteur
Andreas Schneider
Langue
Néerlandais
Éditeur
Den Haag: ANWB Media, 2015
296 p. : ill. + kaart
ISBN
9789018038236 (paperback)

Commentaires

De nieuwste reisgidsserie van de ANWB heet 'Ontdek', uitgebreide gidsen voor reizigers die ondergedompeld willen worden in de cultuur van een land of streek. De reisgids neemt toeristen mee langs kerken, afgelegen dorpjes, bergtoppen, wijngaarden, kronkelige straatjes, familierestaurants, in het kort: op ontdekkingsreis. De meerwaarde zit hem vooral in de uitgebreide achtergrondverhalen en de tips om de couleur locale te proeven. De gids zou geen reisgids zijn zonder praktische informatie zoals openingstijden, wat plattegrondjes, belangrijke adressen en hier en daar een foto. Vaste onderdelen zijn de lievelingsplekken van de auteur, tien uitvoerig beschreven hoogtepunten en een losse wegenkaart. Hoewel de inhoud veelomvattend is, is de gids toch praktisch door de overzichtelijke inhoudsopgave en rustige lay-out. Kleine druk, normale interlinie. Voor de cultuurliefhebber is dit een aanwinst in het aanbod van reisgidsen.

À propos de Andreas Schneider

Andreas Schneider est un universitaire américain spécialisé en sociologie, inventeur du e-syllabus.

Biographie

Andreas Schneider est un universitaire d'origine allemande qui est aujourd'hui rattaché à l'Université de Texas Tech, il étudie la sociologie, l'anthropologie et les institutions sociales.

Il fait notamment partie des chercheurs qui enseignent au Teaching, Learning and Technology Center (T.L.T.C), un centre de recherche qui s'intéresse aux applications et implications des nouvelles technologies dans l'enseignement et l'apprentissage.

En 1998, il entre dans le comité de rédaction du E.J.S. (Electronic Journal of Sociology), un journal de sociologie en ligne dont il est aujourd'hui un des rédacteurs.

En 2004, il est nommé conseiller de projet pour la collection et la conservation des ressources en ligne pour le Kinsey Institute for Research in Sex, Gender, and Reproduction.

Fort de son expérie…En lire plus sur Wikipedia