Een mislukte premiejager krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurly op te sporen. Maar niets gaat ooit gemakkelijk tussen hem en zijn ex-vrouw
Titre
The bounty hunter
Directeur
Andy Tennant
Compositeur
George Fenton 1949-
Acteur
Jennifer Aniston Gerard Butler
Langue
Anglais
Éditeur
Sony Pictures Home Entertainment, 2010
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2010
Durée
106 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans e.a.
EAN
8712609665062

Commentaires

Amerikaanse romantische actiekomedie uit 2010 van Andy Tennant (Sweet home Alabama; Hitch), met Jennifer Aniston (Friends) en Gerard Butler (Law abiding citizen*; Gamer). Een mislukte premiejager krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurly op te sporen. Maar niets gaat ooit gemakkelijk tussen hem en zijn ex-vrouw. Cinema.nl: 'De een is voortvluchtig, de ander premiejager. Dat moet leuk zijn, en romantisch. Maar elke emotie sterft in het zeldzaam ongeïnspireerd uitgewerkte script, dat ook nog eens tegen alle genrewetten in 110 minuten lang door dendert'. Veronica Magazine (3-4-'10) geeft 2 (van 5) sterren: 'Een amusante romantische comedy hoeft heus niet origineel of verrassend te zijn. Maar hij moet je ook niet het gevoel geven dat je een idioot bent. (...) Het sterrenkoppel probeert zó verbeten een lach te wringen uit de kolderieke situaties, dat je hun tanden kunt horen knarsen.' Met extra's.

À propos de Andy Tennant

Andrew Tennant, plus connu sous le surnom de Andy Tennant, est un acteur, producteur, réalisateur et scénariste américain né le 15 juin 1955 à Chicago, dans l'Illinois (États-Unis).

Filmographie

comme réalisateur

  • 1990 : Ferris Bueller (série télévisée)
  • 1992 : Keep the Change (TV)
  • 1992 : Desperate Choices: To Save My Child (TV)
  • 1993 : L'Histoire d'Amy Fisher (The Amy Fisher Story) (TV)
  • 1993 : South of Sunset (TV)
  • 1995 : Sliders : Les Mondes parallèles (TV) : Un Monde selon Lenine (Pilot)
  • 1995 : Papa, j'ai une maman pour toi (It Takes Two)
  • 1997 : Coup de foudre et conséquences (Fools Rush InEn lire plus sur Wikipedia

Suggestions