Een man die al jaren in de Caribische Zee op zoek is naar een goudschat, heeft problemen met zijn vrouw én met zijn geldschieters
Titre
Fool's gold
Directeur
Andy Tennant
Compositeur
George Fenton 1949-
Acteur
Matthew McConaughey Kate Hudson
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Home Video, 2008
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2008
Durée
ca. 108 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Duits, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans, Portugees, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Duits, Duits voor slechthorenden
EAN
7321916139992

Commentaires

Regisseur Andy Tenant maakte al eerder romantische komedies, onder meer Hitch en Sweet home Alabama. Deze keer mengde hij bij de romantiek een flinke portie actie. Kate Hudson en Matthew McConaughy, eerder samen te zien in 'How to lose a guy in 10 days', spelen de hoofdrollen, verder zien we onder meer Donald Sutherland, Alexis Dziena en Ewen Bremner. Finn is een duiker die al acht jaar in de Caribische Zee op zoek is naar een Spaanse goudschat. Zijn vrouw voelt zich verwaarloosd en wil van hem scheiden en bovendien willen zijn louche geldschieters eindelijk geld zien. Annemart van Rhee (Algemeen Dagblad 3-4-'08) heeft zich vermaakt: '(...) De plot van Fool's Gold is totaal absurd, hangt van toevalligheden aan elkaar, maar dat maakt het vakantiegevoel niet minder aanstekelijk. Kodak-momenten genoeg op de azuurblauwe zee. Met de chemie tussen Hudson en McConaughey is helemaal niets mis, maar van een nieuwe When Harry Met Sally is geen sprake. Daarvoor is Fool's Gold te weinig spitsvond…Lire la suite

À propos de Andy Tennant

Andrew Tennant, plus connu sous le surnom de Andy Tennant, est un acteur, producteur, réalisateur et scénariste américain né le 15 juin 1955 à Chicago, dans l'Illinois (États-Unis).

Filmographie

comme réalisateur

  • 1990 : Ferris Bueller (série télévisée)
  • 1992 : Keep the Change (TV)
  • 1992 : Desperate Choices: To Save My Child (TV)
  • 1993 : L'Histoire d'Amy Fisher (The Amy Fisher Story) (TV)
  • 1993 : South of Sunset (TV)
  • 1995 : Sliders : Les Mondes parallèles (TV) : Un Monde selon Lenine (Pilot)
  • 1995 : Papa, j'ai une maman pour toi (It Takes Two)
  • 1997 : Coup de foudre et conséquences (Fools Rush InEn lire plus sur Wikipedia

Suggestions