DVD
Anglais
Nadat zijn vrouw en kind werden vermoord door een seriemoordenaar stelt de 'helderziende' Patrick Jane zijn gaven in dienst van de politie.
Titre
The mentalist. Seizoen 6
Compositeur
Blake Neely
Acteur
Simon Baker 1969- Robin Tunney Tim Kang
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Bros. Entertainment, 2014
5 dvd-video's
Date d'enregistrement
2013
Durée
946 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Fins, Deens, Noors, Zweeds
EAN
5051888169490

Commentaires

Amerikaanse politieserie die startte in 2008, gecreëerd door Bruno Heller (Rome), met in de hoofdrol Simon Baker. Nadat zijn vrouw en kind werden vermoord door een seriemoordenaar stelt de 'helderziende' Patrick Jane zijn gaven in dienst van de politie. Hij geeft toe dat helderziendheid niet bestaat, maar zijn gave tot scherpzinnig analyseren gebruikt hij om zware misdrijven op te lossen, met als uiteindelijk doel de dader van de moord op zijn vrouw en kind te ontmaskeren. Ron Rijghard (NRC 20-11-'09) gaf 3 balletjes: 'Simon Baker redt de serie van de middelmaat. Jane is behalve een scherp waarnemer ook een irritante betweter en ruziezoeker, maar de lichtheid in het spel van Baker verzoet die onaangename trekjes.' Veronica Magazine (20-11-'09) gaf 4 sterren: 'Zijn (red./Patrick Jane) strapatsen zijn briljant grappig en leveren goede tv op wanneer hij mensen zijn wil oplegt, door naar eigen zeggen gewoon goed op te letten.' P.S. Colbert (DvdVerdict.com 1-11-‘14) geeft 91 (van 100) punt…Lire la suite

À propos de Blake Neely

CC BY-SA 2.0 - Image by Neon Tommy

Blake Neely est un compositeur de musique de film et chef d'orchestre né le 28 avril 1969 au Texas. Il travaille au studio Remote Control. Il est aussi compositeur de musiques de séries télévisées, principalement connu pour être à l'origine des thèmes de l'Arrowverse depuis 2012.

Biographie

Filmographie

  • 1999 : Le Géant de fer de Brad Bird (musique de Michael Kamen) (orchestrateur)
  • 2000 : Fréquence interdite de Gregory Hoblit (musique de Michael Kamen) (orchestrateur)
  • 2001 : Tequila rapido d'Alex Wright (musique de Richard Tuttobene) (préparation de la musique)
  • 2001 : Lara Croft: Tomb Raider de Simon West (musique de Graeme Revell) (orchestrateur)
  • 2001 : Sexy/Crazy de John Stockwell (musique de Paul Haslinger) (chef et or…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions