DVD
Anglais
Een uitgebluste dertiger verandert plotseling in zichzelf op 17-jarige leeftijd. Hij schrijft zich in op de school van zijn kinderen om zijn jeugd nog eens over te doen
Titre
17 again
Directeur
Burr Steers
Compositeur
Rolfe Kent
Acteur
Zac Efron 1987- Matthew Perry
Langue
Anglais
Éditeur
RCV, 2009
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2009
Durée
ca. 98 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8713045218454

Commentaires

Een komedie van Burr Steers (Igby goes to town) met in de hoofdrol tieneridool Zac Efron, bekend van de drie 'High school musical'-films. Mike O'Donnell (Matthew Perry uit o.a. de serie Friends) is een man van eind dertig die in scheiding ligt, een slechte relatie heeft met zijn kinderen en ontevreden is met zijn baan. Op mysterieuze wijze wordt hij weer een jongen van zeventien (Efron). Geholpen door zijn oude vriend Ned schrijft hij zich in op de middelbare school van zijn kinderen en krijgt als sterspeler van het basketbalteam opnieuw de kans op een carrière als beroepssporter. Dana Linssen (NRC 22-4-'09) vindt het gegeven bepaald niet origineel, maar de grappen, persoonsverwisselingen, misverstanden en dubbele bodems voor een nieuw publiek redelijk geslaagd. Rianne van der Molen (Algemeen Dagblad 22-4-'09) schrijft dat Efron 'ongetwijfeld hordes tienermeisjes naar de bioscoop zal lokken', en noemt de film 'bij vlagen geslaagd'. Er zijn geen extra's.

À propos de Burr Steers

CC BY-SA 2.0 - Image by Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America

Burr Steers est un acteur et réalisateur américain né le 8 octobre 1965.

Biographie

  • Il est le neveu de Jacqueline Kennedy-Onassis et aussi de Gore Vidal.

Filmographie

Comme acteur

  • 1989 : Intruder : Bub
  • 1989 : Billy the Kid (TV) : Billy Henchman
  • 1992 : Reservoir Dogs : Radio Play Background (voix)
  • 1993 : Naked in New York : Shipley, Old College Friend
  • 1994 : Pulp Fiction : Roger
  • 1997 : Fix : Mitch
  • 1998 : Les Derniers jours du disco (The Last Days of Disco) : Van

Comme réalisateur