Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

#LaatsteVlog

Carry Slee (auteur)

#LaatsteVlog

Carry Slee (auteur)
Public cible:
12-14 ans et plus
Als Noud in een noodsituatie zijn vriend Gijs laat vallen, zegt Gijs de vriendschap op. Iedereen in de klas noemt hem een lafaard. Om zich te bewijzen begint Noud een vlog vol stoere stunts. Vanaf ca. 12 jaar.
Titre
#LaatsteVlog
Autre titre
Laatste vlog
Auteur
Carry Slee
Langue
Néerlandais
Éditeur
[Amsterdam]: Carry Slee, © 2017
207 p.
ISBN
9789048839377 (hardback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Commentaires

Noud en Gijs zijn beste vrienden. Uit boosheid verbrandt Gijs alle spullen van zijn vriendin Femke. Dit gaat fout. Het brandje wordt een brand, maar Noud durft Gijs niet te redden van zolder. Gijs is boos op Noud. Iedereen vindt Noud een lafaard, ook Femke, vriend Jesse en Sara, de vriendin van Noud. Alleen Roos – vriendin van Femke en stiekem verliefd op Noud – laat hem niet vallen. Ze helpt hem met het maken van een vlog waarin Noud stoere stunts uithaalt. Zo laat Noud zien dat hij nergens bang voor is. Gijs en Jesse reageren hierop met nog stoerdere en gevaarlijkere vlogs. Ondertussen heeft Roos thuis problemen met stiefzus Susan. Ze wil steeds geld lenen, maar vertelt niks. Er is iets aan de hand. Samen met Noud gaat Roos op onderzoek uit. Uiteindelijk helpt ook Femke mee. Met de #laatste vlog zetten ze de wereld op zijn kop. Worden Gijs en Noud toch weer vrienden? Het verhaal is in vlotte stijl geschreven en leest snel. Het onderwerp sluit nauw aan bij de doelgroep; soms best hef…Lire la suite

À propos de Carry Slee

CC BY-SA 3.0 - Image by Roy van Ingen

Carry Slee, de son vrai nom Carolina Sofia Slee, née le 1er juillet 1949 à Amsterdam, est une écrivaine, femme de lettres, scénariste et chanteuse néerlandaise.

Filmographie

Scénariste

  • 2006 : Keep Off de Maria Peters
  • 2008 : Desperate de Dave Schram
  • 2013 : Spijt! de Dave Schram
  • 2014 : Painkillers de Tessa Schram
  • 2016 : Kappen! de Tessa Schram

Bibliographie

  • 1989 : Morgen mag ik in het diepe...
  • 1989 : Rik en Roosje
  • 1991 : Verdriet met mayonaise
  • 1992 : Jan und die Hackfleischbande
  • 1993 : Lekker weertje koekepeertje
  • 1993 : Confetti confl…En lire plus sur Wikipedia