Livre
Néerlandais

Cambodja & Laos

David Chandler (auteur), Peter Holmshaw (auteur)

Capitool Cambodja & Laos: de ideale reisgids voor jouw reis naar Cambodja & Laos!

  • Een luxe reisgids boordevol informatie
  • Met een zorgvuldig samengestelde inhoud van hoge kwaliteit
  • Bestand tegen intensief gebruik voor, tijdens én na je reis
  • Met de mooiste illustraties en foto's
  • Een gids om te bewaren als een prachtige heri
Titre
Cambodja & Laos
Auteur
David Chandler Peter Holmshaw
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Cambodia and Laos
Titre parallèle
Cambodja en Laos
Édition
5de herziene druk
Éditeur
Houten: Uitgeverij Unieboek|Het Spectrum, 2018
288 p. : ill.
ISBN
9789000341566 (paperback)

Commentaires

In de reeks 'Capitool reisgidsen' die opvalt door zijn prachtige illustraties en kaartmateriaal, is dit deel gewijd aan Cambodja en Laos. Na enkele korte inleidende hoofdstukken over o.a. geografie en geschiedenis worden de landen van streek tot streek beschreven. Hierna volgt praktische informatie over verblijf en restaurants (met adreslijsten en prijsindicaties), uitgaan en openluchtactiviteiten, vervoer, veiligheid etc., afgesloten door een register en woordenlijstjes Cambodjaans en Laotiaans. Naast de vele kleurenfoto's is de gids geïllustreerd met kaartjes, plattegronden en opengewerkte tekeningen, terwijl op de uitvouwbare voor- en achterflap een overzichtskaart en een wegenkaart zijn afgedrukt. Sommige delen van de gids (bezienswaardigheden en adreslijsten van restaurants) hebben een tamelijk klein lettertype. De oorspronkelijk Engelse uitgave is in 2016 herzien.

À propos de David Chandler

David Wellington, né le 23 avril 1971 à Pittsburgh en Pennsylvanie, est un écrivain américain de livres d'horreur. Il publie également des romans de fantasy sous le pseudonyme de David Chandler, et de science-fiction sous le pseudonyme de D. Nolan Clark.

Biographie

David Wellington s'est fait connaître en publiant sur son site Internet une trilogie sur les zombies, avant de se faire remarquer par un éditeur. Il vit actuellement à New York, en compagnie de son épouse Elisabeth et de leur chien Mary Shelley.

Œuvres

Série Zombie Story

  1. Zombie Island, Milady, 2010 ((en)…En lire plus sur Wikipedia