DVD
Anglais

Johnny English strikes again

David Kerr (directeur), Rowan Atkinson (acteur), Ben Miller (acteur)
Wanneer na een cyberaanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot-Brittannië op straat liggen, is Johnny English de laatste hoop van MI17.
Titre
Johnny English strikes again
Directeur
David Kerr
Acteur
Rowan Atkinson Ben Miller Olga Kurylenko Jake Lacy Emma Thompson
Compositeur
Howard Goodall 1958-
Langue
Anglais
Éditeur
Universal, [2019]
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2018
Durée
ca. 84 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Fins, Deens, Zweeds, Noors, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083163686

Commentaires

Rowan Atkinson is voor de derde keer* te zien als geheim agent Johnny English in een komisch spionage-avontuur. De onhandige English werkt nu als leraar op een kostschool, maar wanneer na een cyberaanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot-Brittannië op straat liggen, is hij de laatste hoop van MI17. Samen met zijn oude hulpje Angus Bough (Ben Miller) reist hij naar Zuid-Frankrijk om de hackers op te sporen. Zelf houdt hij niet van moderne technologie en werkt alleen ‘old school’. Emma Thompson is te zien als Britse premier, Olga Kurylenko (Bondgirl in Quantum of Solace) is Ophelia, een Russische spionne. De recensenten geven 2-3 sterren. André Waardenburg (NRC 18-9-’18): ‘(…) De Johnny English-reeks wordt gezien als parodie op de James Bond-films, maar het is eerder een hommage aan de Pink Panther-serie. (…) dat gebeurt met veel slapstick, waarvan een deel superflauw is. Rowan Atkinson beheerst dat soort visuele slapstick als geen ander, met zijn plooibare gezicht…Lire la suite

À propos de David Kerr

David Alexander Kerr (né le 11 janvier 1910 à Toronto au Canada — mort le 11 mai 1978) est un joueur professionnel canadien de hockey sur glace qui évoluait au poste de gardien de but.

Biographie

Kerr remporte la Coupe Allan avec l'AAA de Montréal en 1929. Il signe ensuite son premier contrat professionnel comme agent libre le 2 septembre 1930 avec les Maroons de Montréal. Le 8 mars 1932, il est prêté aux Americans de New York pour remplacer leur gardien blessé dans un match que Montréal gagne 6-1.

Le En lire plus sur Wikipedia

Suggestions