Drama waarin een reclameman aan een vliegtuigongeluk onsnapt wanneer hij zijn vliegticket op kerstavond aan een vader van twee kinderen geeft zodat deze op tijd thuis kan zijn. Een jaar later zoekt hij, gekweld door angst- en schuldgevoelens, contact met de weduwe en wordt verliefd op haar
Titre
Bounce / written and dir. by Don Roos
Directeur
Don Roos
Compositeur
Mychael Danna 1958- Dean Landon
Acteur
Ben Affleck 1972- Gwyneth Paltrow
Langue
Anglais
Éditeur
Sans lieu de publication: RCV, 2001
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2000
Durée
ca. 105 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8713045201746

Commentaires

Amerikaans melodrama uit 2000 van regisseur Don Roos. In de hoofdrollen spelen Ben Affleck (Good will hunting) en Gwyneth Paltrow (Shakespeare in love). Op kerstavond staat een reclameman zijn vliegticket af aan een vader van twee kinderen zodat deze op tijd thuis kan zijn. Vervolgens stort het vliegtuig neer. Een jaar later zoekt de reclameman, gekweld door angst- en schuldgevoelens maar ook uit nieuwsgierigheid, contact met de weduwe. Voordat hij durft te vertellen waarom hij haar heeft opgezocht, worden ze verliefd op elkaar. De film is door de recensenten wisselend ontvangen. Hans Dewijngaert (Movie, de interactieve filmgids, i 7-5-'01) : 'Regisseur Don Roos (...) begint Bounce boeiend en tekent enkele mooie en intrigerende lijnen uit. Maar als de film goed en wel gelanceerd is, slaagt hij er niet in zijn knappe start te voltooien.' Ab Zagt (Algemeen Dagblad 31-5-'01) vindt Ben Affleck volkomen verkeerd gecast. Jann Ruyters (Trouw 31-5-'01) is wel positief over de acteurs: '[de fi…Lire la suite

À propos de Don Roos

CC BY 2.0 - Image by Greg Hernandez from California, CA, USA

Don Roos est un réalisateur et scénariste américain né à New York le 14 avril 1955.

Biographie

Il a étudié à l'université Notre-Dame du Lac.

Filmographie

Réalisateur
  • 1998 : Sexe et autres complications
  • 2000 : M.Y.O.B. (série télévisée)
  • 2000 : Un amour infini (Bounce)
  • 2005 : Happy Endings
  • 2009 : Un hiver à Central Park (Love And Other Impossible Pursuits)
Scénariste
  • 1992 : JF partagerait appartement
  • 1992 : Love Field de Jonathan Kaplan
  • 1994 : Matlock (série tv, épisode The Murder Game)
  • 1995 : Avec ou sans hommes de Herbert Ross
  • 1996 : Diabolique de Jeremiah S. Chechik
  • 1…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions