Livre numérique
Néerlandais
Een jonge fotografe is voor haar nieuwe project neergestreken in het snikhete, vergeten achterland van Europa, waar ze de dood portretteert. Wat ze zich niet realiseert, is dat de ommelanders haar bewegingen en gedragingen nauwlettend volgen.
Tot ze met autopech strandt op een verlaten grindweg. Vanaf dat moment tonen de bewoners en het dorre achterland hun ware gezicht. Honderden kilometers
Titre
De ommelanden
Auteur
Elvis Peeters
Collaborateur
Nicole Van Bael
Langue
Néerlandais
Éditeur
Amsterdam: Podium, 2019
1 digitaal bestand
ISBN
9789057599613
CloudLibrary
3fmqh89

Plusieurs formats:

À propos de Elvis Peeters

Elvis Peeters, pseudonyme de Jos Verlooy, est auteur et chanteur du groupe Aroma di Amore, et un écrivain belge d'expression néerlandaise né en 1957.

Il est également le chanteur des groupes De Legende, Peeters en Angst et Bange konijnen.

Bibliographie

  • 1992 - Het Uur van de Aap
  • 1995 - Wij dolen rond in de nacht en worden verteerd door het vuur
  • 1998 - Spa
  • 1999 - Brancusi
  • 2001 - Wat overblijft is het verlangen
  • 2001 - Calvados
  • 2001 - Meneer Papier gaat uit wandelen
  • 2003 - Meneer Papier is verscheurd
  • 2005 - De ontelbaren
  • 2007 - Spoon River Anthologie (traduction de poèmes d'Edgar Lee Masters)
  • 2008 - Meneer Papier en zijn meisje
  • 2008 - Dichter
  • 2009 - Wij
  • 2012 - Dinsdag

En lire plus sur Wikipedia