Livre numérique
Néerlandais
'De ontelbaren' is een symbolisch/futuristische roman over de rijke Westerse samenleving, die overspoeld wordt door ontelbare economische vluchtelingen. Ze zijn met velen en vormen als het ware een mensenplaag. Ineens liggen ze te slapen in jouw portiek of stelen de bloemkolen uit jouw moestuin. De politiek heeft geen antwoord, de samenleving raakt ontwricht en de zaak escaleert in een bloedige bu
Titre
De ontelbaren / Elvis Peeters i.s.m. Nicole Van Bael
Auteur
Elvis Peeters
Collaborateur
Nicole Van Bael
Langue
Néerlandais
Éditeur
Amsterdam: Podium, 2012
ISBN
9789057595356
CloudLibrary
3fk9tr9

Plusieurs formats:

À propos de Elvis Peeters

Elvis Peeters, pseudonyme de Jos Verlooy, est auteur et chanteur du groupe Aroma di Amore, et un écrivain belge d'expression néerlandaise né en 1957.

Il est également le chanteur des groupes De Legende, Peeters en Angst et Bange konijnen.

Bibliographie

  • 1992 - Het Uur van de Aap
  • 1995 - Wij dolen rond in de nacht en worden verteerd door het vuur
  • 1998 - Spa
  • 1999 - Brancusi
  • 2001 - Wat overblijft is het verlangen
  • 2001 - Calvados
  • 2001 - Meneer Papier gaat uit wandelen
  • 2003 - Meneer Papier is verscheurd
  • 2005 - De ontelbaren
  • 2007 - Spoon River Anthologie (traduction de poèmes d'Edgar Lee Masters)
  • 2008 - Meneer Papier en zijn meisje
  • 2008 - Dichter
  • 2009 - Wij
  • 2012 - Dinsdag

En lire plus sur Wikipedia