Een oude man kijkt terug op zijn leven, waarin hij geleefd heeft zonder ooit een keuze te betreuren. Alles is gebeurd zoals het gebeurd is, en over niets wil hij een gedachte van spijt of medeleven toestaan. Ook over de twee vrouwen die hij min of meer liefhad, wordt slechts verteld wat ze deden, niet wat hij daarbij voelde.
Titre
Dinsdag / Elvis Peeters in samenwerking met Nicole Van Bael
Auteur
Elvis Peeters
Collaborateur
Nicole Van Bael
Langue
Néerlandais
Éditeur
Amsterdam: Podium, 2013
ISBN
9789057596353
CloudLibrary
3fk9wr9

Plusieurs formats:

À propos de Elvis Peeters

Elvis Peeters, pseudonyme de Jos Verlooy, est auteur et chanteur du groupe Aroma di Amore, et un écrivain belge d'expression néerlandaise né en 1957.

Il est également le chanteur des groupes De Legende, Peeters en Angst et Bange konijnen.

Bibliographie

  • 1992 - Het Uur van de Aap
  • 1995 - Wij dolen rond in de nacht en worden verteerd door het vuur
  • 1998 - Spa
  • 1999 - Brancusi
  • 2001 - Wat overblijft is het verlangen
  • 2001 - Calvados
  • 2001 - Meneer Papier gaat uit wandelen
  • 2003 - Meneer Papier is verscheurd
  • 2005 - De ontelbaren
  • 2007 - Spoon River Anthologie (traduction de poèmes d'Edgar Lee Masters)
  • 2008 - Meneer Papier en zijn meisje
  • 2008 - Dichter
  • 2009 - Wij
  • 2012 - Dinsdag

En lire plus sur Wikipedia