Livre
Néerlandais
Dé reisgids voor de actieve vakantieganger. Met dagtochten, wandelingen en fietsroutes, waarvan de beginpunten zijn voorzien van navigatiecodes voor Garmin of TomTom.
De ANWB Actief gids Toscane is bedoeld voor actieve reizigers die binnen Europa op vakantie gaan en ter plekke de omgeving willen verkennen door het maken van dagtochten per fiets, te voet of met de auto. De wandel- en fietsrout
Titre
Toscane
Auteur
Geert Van Leeuwen Gard Snel
Langue
Néerlandais
Édition
6de geheel herziene dr.
Éditeur
Den Haag: ANWB Media, 2013
147 p. : ill.
ISBN
9789018036300 (paperback)

Commentaires

De hoofdmoot van deze reisgids voor Toscane zijn beschrijvingen van 15 wandeltochten, 5 fietstochten, een stadswandeling (Florence) en 9 autotochten. Aan de tochten gaan plaatsbeschrijvingen vooraf. Ze zijn redelijk gedetailleerd beschreven, ieder met een duidelijk kaartje, en veelal met kleurenfoto. Van alle wandel- en fietsroutes kunnen GPS-tracks worden gedownload. Ter afsluiting een kort ABC met praktische reis- en verblijfsinformatie en een beknopt register. Deze aantrekkelijk vormgegeven uitgave is voorzien van goede kaarten en kleine kleurenfoto's tussen de tekst. Bedoeld voor de actieve toerist die duidelijke, maar beknopte informatie wenst over wat er in deze streek te doen is. Een handig en goed uitgevoerd gidsje met afzonderlijke kleuren voor de diverse hoofdstukken. Kleine druk.