Livre audio
Néerlandais

Op zoek naar de sloddervos!

Guusje Nederhorst (auteur), Dinand Woesthoff (narrateur)

Op zoek naar de sloddervos!

Guusje Nederhorst (auteur), Dinand Woesthoff (narrateur)
Dans la série:
Public cible:
3-5 ans et plus
Er verdwijnt van alles uit de Tovertuin, zelfs het verjaardagscadeau voor Wijze Varen. Woezel en Pip gaan met hun vriendjes en met hun logé Charlie op zoek naar de Sloddervos. Die neemt alles mee wat je niet goed opruimt. Vanaf ca. 4 jaar.
Sujet
Zoektochten
Sujet supplémentaire
luisterboeken
Titre
Op zoek naar de sloddervos!
Auteur
Guusje Nederhorst
Narrateur
Dinand Woesthoff  (inlezer)
Langue
Néerlandais
Éditeur
Amsterdam: Leopold, © 2017
2 cd's
Durée
ca. 110 min.
ISBN
9789025873424

Plusieurs formats:

Commentaires

Het is feest! Charlie, het neefje van Woezel en Pip, komt logeren en de Wijze Varen is bijna jarig. Woezel en Pip hebben het cadeau goed verstopt. Wanneer blijkt dat het cadeau is verdwenen en er ook allemaal speelgoed weg is, gaan Woezel en Pip samen met hun vriendjes op zoek naar de Sloddervos. De Wijze Varen heeft immers verteld dat de Sloddervos alles meeneemt wat je niet netjes opruimt. Een spannend, avontuurlijk verhaal over de bekende hondjes Woezel en Pip en hun vriendjes uit de Tovertuin. Thema's als vriendschap en logeren worden licht aangestipt: zo verandert Woezels gedrag nogal na de komst van Charlie en wordt benoemd hoe spannend het kan zijn om ergens te logeren. Het taalgebruik is eenvoudig. Er zijn veel dialogen. De boekjes over Woezel en Pip zijn zeer succesvol. Kinderen kennen de hondjes van televisie, merchandising en wellicht het theater. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2016**, de eerste bioscoopfilm over het bekende duo. Een leuk en vrolijk bo…Lire la suite

À propos de Guusje Nederhorst

CC BY-SA 3.0 nl - Image by RTL 4

Guusje Nederhorst, née Barbara Augustine Woesthoff-Nederhorst le 4 février 1969 à Amsterdam et morte le 29 janvier 2004 à La Haye, d'un cancer du sein et était une actrice, auteure-compositrice-interprète et chanteuse néerlandaise.

Filmographie

Téléfilms

  • 1995-2001 : Baantjer (nl) : Mensje van Diepen
  • 1996-1998 :Pittige tijden (nl) : Roos
  • 1997 : All Stars En lire plus sur Wikipedia

Suggestions