DVD
Anglais
Forensisch psychiater Jack Gramm gaat samen met de FBI op jacht naar een seriemoordenaar
Titre
88 minutes
Directeur
Jon Avnet
Acteur
Al Pacino
Langue
Anglais
Éditeur
Bridge Pictures, 2007
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2007
Durée
ca. 108 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8711983474574

Commentaires

Amerikaanse thriller uit 2005 van Jon Avnet met Al Pacino. Jack Gramm is een succesvol forensisch psychiater en universitair docent. Hij heeft de FBI geholpen een seriemoordenaar op te sporen die veroordeeld is tot de doodstraf maar die beweert onschuldig te zijn. Op de avond van de executie wordt Jack gebeld door iemand die hem vertelt dat hij nog maar 88 minuten te leven heeft. Ondertussen loopt er een nieuwe seriemoordenaar rond die precies dezelfde methode gebruikt als de veroordeelde man. Met hulp van FBI agenten gaat Jack op zoek naar de echte moordenaar. Deze film heeft niet in de bioscoop gedraaid maar is na een paar jaar op de planken gelegen te hebben direct het videocircuit ingegaan. De recensies zijn niet erg positief en de film wordt alleen geschikt geacht voor Al Pacino fans. Geen extra's.

À propos de Jon Avnet

Jon Avnet est un producteur, réalisateur et scénariste américain, né le 17 novembre 1949 à Brooklyn, New York (États-Unis).

Filmographie

Producteur

  • 1976 : It's Showtime
  • 1977 : Checkered Flag or Crash (en)
  • 1979 : No Other Love (TV)
  • 1980 : Coast to Coast
  • 1980 : Homeward Bound (TV)
  • 1982 : Prime Suspect (TV)
  • 1982 : Something So Right (TV)
  • 1983 : Risky Business
  • 1983 : Le Coup du siècle (Deal of the Century)
  • 1984 : Calendrier sanglant (en) (Calendar Girl Murders) (TV)
  • En lire plus sur Wikipedia