Livre
Néerlandais

Gevaarlijk spel

Kevin Brooks (auteur), Jenny De Jonge (traducteur)
Dans la série:
Public cible:
12-14 ans et plus
Genre:
Travis en zijn opa vermoeden dat de politie de ware oorzaak van het ongeluk van de ouders van Travis geheimhoudt. Als Travis probeert een bendeleider en een corrupte agent te betrappen, wordt hij door hen gevangengenomen. Vanaf ca. 12 jaar.
Titre
Gevaarlijk spel
Auteur
Kevin Brooks
Traducteur
Jenny De Jonge
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The danger game
Éditeur
[Amsterdam]: De Harmonie, 2016
375 p.
ISBN
9789076174006 (paperback)

Commentaires

Tweede deel van de trilogie over detectivebureau ‘Delaney Detectives’*, dat eigendom is van de opa van de 13-jarige Travis. De rode draad in de drie boeken is het achterhalen van de waarheid over het auto-ongeluk waarbij de ouders van Travis zijn omgekomen. In dit deel staat de ontmaskering centraal van een bendeleider die zich onder meer bezighoudt met het witwassen van illegaal verdiend geld. Intimidatie, omkoping en geweld behoren tot de middelen die hij daarbij inzet. Nadat een medewerkster van het detectivebureau zijn slachtoffer is geworden, willen Travis en zijn opa hem uitschakelen. Travis komt dan in een zeer penibele situatie terecht, maar gelukkig komt de nieuwe collega van zijn opa hem helpen. Travis twijfelt echter aan haar betrouwbaarheid, vooral omdat zij contact heeft met de geheime dienst die mogelijk een rol heeft gespeeld bij het ongeluk van zijn ouders. Net als het eerste deel bevat het alle ingrediënten voor een spannend verhaal. Er is veel actie en de gebeurtenis…Lire la suite

À propos de Kevin Brooks

Kevin Brooks, né le 12 octobre 1969 à Beaufort en Caroline du Nord, est un joueur américain de basket-ball. Il évolue au poste d'ailier.

Biographie

Références

Liens externes

 • Ressources relatives au sport :
  • Proballers
  • (en) Basketball Reference (joueurs de la NBA)
  • (en) Eurobasket (joueurs)
  • (en) Eurobasket (entraîneurs)
  • (e…En lire plus sur Wikipedia