Livre
Néerlandais
Het leven van drie zussen verandert drastisch na de dood van hun moeder; ze vechten om de aandacht van hun afstandelijke vader.
Titre
De kleuren van de nacht
Auteur
Kristin Hannah
Traducteur
Cherie Van Gelder
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
True colors
Édition
2
Éditeur
Vianen: The House of Books, 2010
398 p.
ISBN
9789044327007 (paperback) 9789048004560 (paperback)

Commentaires

Na de dood van hun moeder blijven de drie tienerzussen Grey achter op de paardenranch samen met hun strenge, teruggetrokken vader die een duidelijke voorkeur heeft voor zijn jongste dochter Vivi Ann, dit tot jaloezie van de twee andere. Veertien jaar later is de oudste dochter een succesvol advocaat, de middelste heeft een gezin en de jongste trouwt met een vreemdeling, dit tot woede van vooral de vader. Wanneer die vreemdeling van moord wordt beschuldigd en tot levenslang is veroordeeld, betekent dit een scheuring tussen de zussen. Is herstel mogelijk? Een verhaal vol romantiek, jaloezie en spanning, maar ook het verhaal van echte zusterliefde. Daarnaast is er een rol voor Noah, de zoon van Vivi Ann en haar man. Hij wil zijn vader terug. De bestsellerauteur heeft de drie zussen goed gekarakteriseerd: de harde, zakelijke oudste, de middelste zus als vredestichtster en de jongste die blijft geloven in de onschuld van haar man. Paperback, kleine druk.

À propos de Kristin Hannah

Kristin Hannah est une écrivaine américaine. Née en septembre 1960 en Californie, elle a vécu toute son enfance à Bainbridge Island dans l'État de Washington. Après des études de droit, elle a travaillé dans la publicité puis s'est consacrée à l'écriture de romans sentimentaux.

Œuvre

  • Pépites d'or, J'ai lu, 1995 ((en) A Handful of Heaven, 1991)
  • (en) The Enchantment, 1992
  • (en) Once in Every Life, 1992
  • En lire plus sur Wikipedia