Daisy
Néerlandais

Floor gaat ervoor!

Marjon Hoffman (auteur)

Floor gaat ervoor!

Dans la série:
Public cible:
6-8 ans et plus
Floor (ik-figuur) heeft veertien regels verzonnen, Ze vertelt in korte verhalen hoe ze tot de regels is gekomen.
Niveau de lecture
AVI 8
Titre
Floor gaat ervoor! / Marjon Hoffman ; met tek. van Georgien Overwater
Auteur
Marjon Hoffman
Langue
Néerlandais
Distributor
Brussel: Luisterpunt, 2006
1 cd
Durée
01:21
Note
Nederlandse stem

Plusieurs formats:

Commentaires

Floor heeft zo haar eigen ideeën over de mensen om haar heen en hun manier van doen, gevormd door opgedane ervaringen. Naar aanleiding van die ervaringen heeft ze een aantal regels opgesteld, zoals: 'Als je een feestje hebt, moet je nooit parfum van je moeder lenen' of 'Als mensen kinderen heel erg leuk vinden, moeten ze dat wel laten merken'. Per regel, in totaal zijn het er veertien, volgt een verhaal waarin Floor in de ik-vorm vertelt hoe ze tot die wijsheid gekomen is, wat aardige anekdotes oplevert. Samen met de humoristische, kriebelige zwart-witte pentekeningetjes maakt het deze uitgave tot een vermakelijk en verfrissend geheel. Ruime marges, een wisselende regellengte en een ruime interlinie zorgen voor een overzichtelijke bladspiegel. Derde deel in de reeks over Floor*. Op het roze getinte omslag staat een afbeelding van een vrolijke Floor die op haar handen staat, waarmee de speelse toon van het boek gezet wordt. (Voor meisjes) vanaf ca. 8 jaar.

À propos de Marjon Hoffman

Marjon Hoffman, née le 25 septembre 1971 à Amsterdam, est une écrivaine et femme de lettres néerlandaise.

Bibliographie

  • 2003 : De regels van Floor
  • 2004 : Floras Regeln für die Welt
  • 2004 : Die Boskampi
  • 2005 : Waarom het leuk/stom is om een broer/zus te hebben / druk 1
  • 2005 : De dochters van sjeik Boul-Boul
  • 2006 : Een geheim bij de buren
  • 2006 : Mooi niks!
  • 2006 : Floor gaat ervoor!
  • 2007 : Mijn vreemde vriendin Hag en ik
  • 2007 : Helemaal Floor
  • 2008 : Sem is er uit
  • 2008 : Ik wil geen bril!
  • 2008 : Het internaat.com - Surprise!
  • 2008 : Floor regelt het even
  • 2009 : Een auto voor papa
  • 2010 : Floor is s…En lire plus sur Wikipedia