DVD
Anglais

A Cinderella story

Mark Rosman (directeur), Leigh Dunlap (scénariste), Christophe Beck (compositeur)
Sam is op school niet zo populair en ook thuis wordt ze door haar stiefmoeder als sloofje behandeld. Via sms-jes ontmoet ze de prins van haar dromen
Extra subject
Komedies (film)
Titre
A Cinderella story
Directeur
Mark Rosman
Scénariste
Leigh Dunlap
Compositeur
Christophe Beck
Acteur
Hilary Duff Chad Michael Murray
Langue
Anglais
Titre parallèle
Comme Cendrillon
Éditeur
Sans lieu de publication: Warner Home Video, 2004
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2004
Durée
ca. 91 min.
Note
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Italiaans, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden Taalkeuze: Engels, Italiaans
EAN
7321932314526

Commentaires

Tienerfilm van regisseur Mark Rosman met in de hoofdrollen Hilary Duff (Lizzie McGuire), Jennifer Coolidge en Chad Michael Murray. In deze moderne variant op het Assepoester verhaal speelt Sam de hoofdrol. Ze is op school niet zo populair en ook thuis wordt ze door haar stiefmoeder als sloofje behandeld. Via sms-jes maakt ze kennis met een aanbidder. Op een schoolfeest waar ze verkleed moeten komen, zal ze de prins van haar dromen ontmoeten. De meeste recensenten zijn niet positief. Remke de Lange (Trouw 7-10-'04) vindt de film 'onverschillig gemaakt'. 'Deze flauwe tienerromantiek is zelfs niet leuk voor mensen die in sprookjes geloven.' Echter Dick van den Heuvel (Telegraaf 7-10-'04) schrijft: 'Scenarioschrijver Leigh Dunlap heeft een karrenvracht aan moderne equivalenten gevonden van glazen muiltjes, toverfeeën en mooie prinsen. Het zijn nu mobiele telefoons, goedwillende collega's en populaire jongens op school geworden... het sprookje wordt er niet minder om. 'A Cinderella Story' …Lire la suite

À propos de Mark Rosman

Mark Rosman est un producteur, réalisateur et scénariste américain, né en 1959.

Filmographie

Comme réalisateur

  • 1983 : The House on Sorority Row
  • 1985 : Alfred Hitchcock présente (Alfred Hitchcock Presents) (série télévisée)
  • 1985 : The Blue Yonder (téléfilm)
  • 1986 : Capone Chien Gangster! (en) (Spot Marks the X) (téléfilm)
  • 1994 : The Force
  • 1995 : Evolver
  • 1997 : The Invader
  • 2000 : Grandeur nature (Life-Size) (téléfilm)
  • 2000 : Mannequin d'un jour (Model Behavior) (téléfilm)
  • 2000 : La Guerre des Stevens (Even Stevens) (série télévisée)
  • En lire plus sur Wikipedia