Wallace heeft na een breuk in zijn relatie een ontmoeting met Chantry die samenwoont met haar vriend. Wallace en Chantry besluiten het alleen bij vriendschap te houden, maar wederzijdse diepere gevoelens blijven niet uit.
Extra subject
Romantische films, relaties
Titre
What if
Directeur
Michael Dowse
Compositeur
A.C. Newman
Acteur
Daniel Radcliffe Zoe Kazan
Langue
Anglais
Éditeur
E One, 2014
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2013
Durée
ca. 102 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden
EAN
8713045237653

Commentaires

Romantische komedie van Michael Dowse met Daniel Radcliffe (Harry Potter) en Zoe Kazan. Wallace is een twintigjarige jongen met een saai baantje en alweer een jaar single. Op een feestje ontmoet hij Chantry die een heel wat interessanter leven leidt. Wallace is smoorverliefd op Chantry, maar helaas heeft zij al een vriend. Een vriendschappelijke relatie aangaan, biedt voor hen uitkomst. Dat gaat een tijd lang goed, totdat Chantry’s vriend voor langere tijd naar het buitenland vertrekt. De weg naar een diepere relatie lijkt nu geen obstakels meer te hebben. Floortje Smit (Volkskrant 18-9-‘14) geeft 2 sterren: ‘Dit is de film waarin Daniel - Harry Potter - Radcliffe wil laten zien dat hij ook geschikt is als romantisch acteur. Zijn chemie met de innemende Zoe Kazan is prettig genoeg om What if niet zo ondraaglijk irritant te maken als het had kunnen zijn.’ Marco Weijers (Telegraaf 17-9-‘14) geeft 3 1/2 ster: ‘What if neemt amoureuze hobbels en kuilen serieus en laat zien hoe leuke, eige…Lire la suite

À propos de Michael Dowse

CC BY 2.0 - Image by Daniel Benavides from Austin, TX

Michael Dowse (né le 19 avril 1973) est un réalisateur de cinéma et de vidéoclips, né à London, Ontario, Canada.

Biographie

Son faux documentaire, Fubar: The Movie, a connu du succès au festival du film de Sundance de 2002 avant de devenir un film culte indépendant au Canada.

Michael Dowse réalise aussi les clips du groupe « New Pornographers ».

Filmographie

Réalisateur

  • 1999 : Bad Money
  • 2000 : 237
  • 2002 : Fubar: The Movie
  • 2002 : Looking for Leonard
  • 2004 : Frankie Wilde, It's All Gone Pete Tong
  • 2007 : Blue Movie
  • 2011 : Une soirée d'enfer (Take Me Home Tonight)
  • 2012 : Goon…En lire plus sur Wikipedia