DVD
Anglais
Een 14-jarige jongen moet mee op zomervakantie met zijn moeder en haar nieuwe vriend. Gelukkig krijgt hij een baantje in het nabijgelegen zwembad.
Sujet
Vriendschap
Titre
The way way back / written and dir. by Nat Faxon & Jim Rash
Directeur
Nat Faxon Jim Rash
Compositeur
Rob Simonsen
Acteur
Steve Carell Toni Collette Allison Janney AnnaSophia Robb Sam Rockwell Maya Rudolph Liam James
Langue
Anglais
Éditeur
Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2014
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2013
Durée
ca. 99 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
EAN
8712626075172

Commentaires

Speelfilmdebuut uit 2013 van Nat Faxon en Jim Rash met onder meer Sam Rockwell en Steve Carrell. De 14-jarige Duncan kan helemaal niet opschieten met Trent, de nieuwe vriend van zijn moeder, maar toch moet hij mee naar een zomerhuisje op Cape Cod, samen met zijn moeder en de dochter van Trent. Tijdens het verkennen van de buurt maakt Duncan kennis met Owen, de excentrieke manager van het openluchtzwembad, die hem een baantje geeft. Zo bouwt Duncan aan zijn zelfvertrouwen en intussen krijgt hij ook een band met zijn leuke buurmeisje. Cinema.nl geeft 3 (van 5) sterren: '(...) Coming-of-age-film biedt inhoudelijk weinig verrassingen, maar is verfrissend oprecht van toon, wars van hippe ironie. Makers Faxon en Rash, die eerder het scenario van The Descendants schreven, nemen puberleed serieus zonder in melodrama te verzanden. Warme film met fijne cast.' Bevat ook extra's.

À propos de Nat Faxon

Nat Faxon, né le 11 octobre 1975 à Manchester-by-the-Sea (Massachusetts), est un acteur, scénariste et réalisateur américain.

Il est surtout connu pour avoir en 2012, avec son ami Jim Rash, écrit le scénario de The Descendants, ce qui leur a valu, ainsi qu'au réalisateur et scénariste Alexander Payne, de remporter l'Oscar du meilleur scénario adapté. L'année suivante, il écrit et réalise avec Rash Cet été-là, présenté au festival du film de Sundance 2013.

Biographie

Filmographie

Acteur

  • 2011 : Bad Teacher : Mark
  • 2012–2013 : Ben and Kate : Ben Fox
  • 2014 : Sex Tape de Jake Kasdan : Max
  • 2017-2019 : Des amis d'université (Friends from College) : Nick Ames
  • 2018-présent : Désenchant…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions