Livre
Néerlandais

Het huis op de klif

Nora Roberts (auteur), Els Papelard (traducteur)
De Towers, het grote oude familiehuis op de hoge rotsen aan de Ierse kust, is al generaties lang het hart van de familie Calhoun. Maar het is in verval geraakt, en geld om het te herstellen is er niet. Wanneer tante Coco een oplossing verzint, zorgt dat voor heel nieuwe problemen…
Contenu
Catherine
Amanda
Lilah
Sujet supplémentaire
zussen, Familie
Titre
Het huis op de klif
Auteur
Nora Roberts
Traducteur
Els Papelard
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Courting Catherine ; A man for Amanda ; For the love of Lilah
Éditeur
Amsterdam: HarperCollins, 2020
444 p.
Note
Eerder uitgegeven onder de titel De complete Calhoun Saga
ISBN
9789402704983 (paperback)

Commentaires

De Towers is een imposant huis dat al jaren in het bezit is van de familie Calhoun. De vier zusters Catherine, Amanda, Lilah en Suzannah wonen er samen met hun tante Coco. Maar het huis is dringend aan onderhoud toe en geld is een probleem. Dan blijkt er een smaragden ketting te zijn van hun over-overgrootmoeder Bianca. Dat zou hun uit de financiële problemen kunnen halen. Helaas hebben schatzoekers hier ook lucht van gekregen, zijn ze nog wel veilig in De Towers? Het boek is in drieën verdeeld. Ieder deel vertelt het verhaal van een van de zussen. Hoe ze leven in De Towers en hoe ze hun liefde vinden. Tussendoor loopt het verhaal van Bianca die een ongelukkig huwelijk had en ook op zoek is naar liefde. Zoals we gewend zijn van de schrijfster loopt het verhaal als een trein. Met een spannend randje. Alle mannen die de liefde vinden bij de zussen hebben iets bij te dragen aan het huis. De oudste zus Suzannah wordt niet meegenomen in het verhaal en er is een open einde. Er staat een ver…Lire la suite

À propos de Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Image by Devillibrarian, puis modifiée par Guil2027

Nora Roberts, née Eleanor Marie Robertson le 10 octobre 1950 à Silver Spring dans le Maryland, est une romancière américaine spécialisée dans les romans d'amour et les thrillers psychologiques.

La série de romans mettant en scène le lieutenant Eve Dallas a été publiée aux États-Unis sous le pseudonyme de J. D. Robb. Elle a vendu plus de 400 millions de livres et est traduite dans plus de 26 langues.

Biographie

Née à Silver Spring dans le Maryland, elle est la seule fille et la plus jeune d'une famille de 5 enfants. Après avoir fait ses études dans une école catholique, elle se marie jeune et part vivre à Keedysville (Maryland).

Pendant quelque temps, elle travaille en tant que secrétaire juridique puis, après la naissance de ses deux fils, elle reste à la maison pour s'en occuper.

Elle commence à écrire pend…En lire plus sur Wikipedia