Livre
Néerlandais
Neferet is ontmaskerd. Hopelijk krijgen Zoey (ik-figuur) en haar vrienden nu hulp bij hun strijd om het Huis van de nacht te verdedigen. Vanaf ca. 15 jaar.
Sujet
Vampiers
Titre
Verborgen
Auteur
Phyllis Christine Cast Kristin Cast
Traducteur
Henny Van Gulik
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Hidden
Édition
1
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, 2014
317 p.
ISBN
9789000342419 (paperback)

Commentaires

Neferet is verbannen van het Huis van de Nacht. Zij neemt wraak en geeft opdracht aan Aurox om Rephain te vermoorden. Dit mislukt, maar Draak overleeft het niet. Aurox lijkt zichzelf niet en Zoey voelt bij hem de energie van haar overleden vriend Heath. Neferet wil nu wraak op Zoey nemen en haar oma moet het zwaar ontgelden. Zoey hoort van Nux, de Grote Aardmoeder, dat ze volwassen moet worden. Volgens Nux blijft een kind zitten, huilt het en dompelt zich om in zelfmedelijden en moedeloosheid. Een hogepriesteres gaat tot handelen over. Maar lukt het Zoey om dit advies op te volgen? Tiende deel uit de serie 'Het huis van de nacht'*. Het verhaal verloopt grotendeel is dialoogvorm en is lastig zelfstandig te lezen. In hoofdstuk 13 komt een journalist naar de campus en daardoor krijgt de lezer nog eens de informatie over de achtergronden van de verhaalpersonen. Verder spelen katten een belangrijke rol, is er een overdaad aan draden van het duister die om Neferet cirkelen en vloeit er rijk…Lire la suite

À propos de Phyllis Christine Cast

Phyllis Christine Cast (ou P. C. Cast) est née en 1960 à Watseka dans l'Illinois. Elle est connue pour ses romans La Maison de la nuit (House of Night) qu'elle a coécrits avec sa fille Kristin Cast.

Elle a grandi en alternance entre l'Illinois et l'Oklahoma. C'est là qu'elle se découvrit un amour pour les chevaux et pour la mythologie.

Après le lycée, elle s'engagea dans l'armée de l'air où elle suivit des cours de communication publique. Elle vit actuellement dans l'Oklahoma en compagnie de sa fille, qui est étudiante à l'université de Tulsa où elle-même enseigne l'anglais.

Elle a été mariée et a divorcé trois fois.

Carrière

Son premier livre, Divine by Mistake a été initialement publié en 2001 et a remporté plusieurs prix. Ses livres publiés ultérieurement remportèrent…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions