Livre
Néerlandais

Verleiding

Helaas zit een break er na de recente enerverende gebeurtenissen niet in voor de Hoge Priesteres Zoey van het Huis van de Nacht. Het duistere kwaad dat zich schuilhoudt in de tunnels onder het Tulsa Depot groeit, en Zoey verdenkt Stevie Rae ervan verantwoordelijk te zijn voor veel meer dan ze laat uitschijnen.
Sujet
Vampiers
Titre
Verleiding
Auteur
Phyllis Christine Cast Kristin Cast
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Tempted
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, 2011
367 p.
ISBN
9789022561515 (paperback)

Commentaires

Kalona, de gevallen engel, is op de vlucht geslagen. Maar de strijd is nog niet voorbij. Het is aan Zoey, de onzekere nieuwe Hoge Priesteres, om de wereld van Kalona te verlossen. Doet ze dat niet, dan zal alles en iedereen verbranden. Zoey voelt zich echter in het geheim tot hem aangetrokken, doordat ze verbonden is met de ziel van A-ya, Kalona's vroegere geliefde. Zesde deel in de serie 'Het huis van de nacht'*. In dit deel wisselt het perspectief voor het eerst tussen Zoey (ik-figuur) en een aantal van haar vrienden, onder wie Stevie Rae en Aphrodite. Je leert nu als lezer hun motieven en gevoelens en de personages zelf beter kennen, al worden deze hoofdstukken wel in de derde persoon weergegeven, in tegenstelling tot de hoofdstukken waarin Zoey aan het woord is. Het lijkt door deze verandering in perspectief alsof Zoey minder op de hoogte is van wat er om haar heen gebeurt. Zoey en haar vrienden gaan op een gezellige en ontspannen manier met elkaar om, al zijn de dialogen soms wat…Lire la suite

À propos de Phyllis Christine Cast

Phyllis Christine Cast (ou P. C. Cast) est née en 1960 à Watseka dans l'Illinois. Elle est connue pour ses romans La Maison de la nuit (House of Night) qu'elle a coécrits avec sa fille Kristin Cast.

Elle a grandi en alternance entre l'Illinois et l'Oklahoma. C'est là qu'elle se découvrit un amour pour les chevaux et pour la mythologie.

Après le lycée, elle s'engagea dans l'armée de l'air où elle suivit des cours de communication publique. Elle vit actuellement dans l'Oklahoma en compagnie de sa fille, qui est étudiante à l'université de Tulsa où elle-même enseigne l'anglais.

Elle a été mariée et a divorcé trois fois.

Carrière

Son premier livre, Divine by Mistake a été initialement publié en 2001 et a remporté plusieurs prix. Ses livres publiés ultérieurement remportèrent…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions