Een kleine drugsdealer besluit met hulp van zijn 'gezin' een grote hoeveelheid drugs de VS in te smokkelen vanuit Mexico.
Sujet
Drugshandel
Titre
We're the Millers
Directeur
Rawson Marshall Thurber
Compositeur
Theodore Shapiro Ludwig Göransson 1984-
Acteur
Jennifer Aniston Jason Sudeikis
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Home Video, 2013
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2013
Durée
114 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Portugees, Noors, Deens, Fins, Zweeds, IJslands
EAN
5051888168967

Commentaires

Een komedie van Rawson Marshall Thurber (Dodgeball) met komiek Jason Sudeikis en Jennifer Aniston (Just go with it; Friends). David Clark is een kleine hasjdealer die om een schuld bij zijn leverancier in te lossen en zo zijn leven te redden een partij drugs vanuit Mexico de VS in moet smokkelen. Omdat langharige vrijgezellen altijd door de douane gecontroleerd worden bedenkt hij een sterk plan: keurig geknipt en voorzien van een gezin trekt hij in een grote camper naar het zuiden voor een lang '4th of July'-weekend. Zijn 'gezin' bestaat uit zijn buurvrouw Rose, die net als stripteasedanseres haar ontslag heeft gekregen, buurjongen en loser Kenny en de van huis weggelopen tiener Casey. Coen van Zwol (NRC 28-8-'13) vindt de film gemakzuchtig, clichématig en braaf. Eric Koch (Telegraaf 29-8-'13) ziet het anders. Hij concludeert: 'Zo presenteren de scenarioschrijvers volgens geijkte patronen problemen en oplossingen. Voorspelbaar en kinderlijk. De charme en komische timing van hoofdrolsp…Lire la suite

À propos de Rawson Marshall Thurber

CC BY-SA 4.0 - Image by Wpcpey

Rawson Marshall Thurber est un réalisateur, scénariste et producteur américain né le 9 février 1975 à San Francisco (Californie).

Biographie

Filmographie

  • 1999 : The Band, scénariste et réalisateur
  • 2002 : Terry Tate: Office Linebacker, scénariste et réalisateur (série de spots publicitaires)
  • 2004 : Dodgeball ! Même pas mal !, scénariste et réalisateur
  • 2006 : The Loop (épisode Trouble in the Saddle), réalisateur
  • 2008 : Les Mystères de Pittsburgh, scénariste et réalisateur
  • 2008 : Manchild, court-métrage, réalisateur
  • 2013 : Les Miller, une famille en herbe, réalisateur
  • 2016 : Agents presque secrets, réalisateur
  • 2018 : Skyscraper, scénariste et réalisateur …En lire plus sur Wikipedia